tatlım bendede enfeksiyon vardı 20 gün önce öğrendim doktor banada ornisid ve vajinadan atılan fitil verdi şimdi adetim ilk baş kahverengiydi ama 2.günden sonra kırmızıya dönüştü merak etme seninde enfeksiyondur bendede hastalanmadan öncede kahverengi lekelenmelerim oluyordu meğersem bunlar enfeksiyon belirtisiymş geçmiş olsun allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
ben de mi kullansam acaba ne dersin?benneyaptımki
hayır tatlım bence ilk baş doktora çık sakın doktora çıkmadan kullanma bunu tamam mı canım
tamam canım kullanmam sağol... en son doktor ziyaretim de " senden rahim filmi istemişmiydim " diye sordu ve rahim filmi istedi ben de biraz korktum açıkçası doktora gidesim yok... doğum yapmadan bu kadar çok müdahale görmek yıpratıyor... ama doktorlar aldırmıyorlar ne hissettiğini... onu da deneyelim bunu da... neyse şu regl dönemim bitsin de tekrar bi muayene olacağım senağlama
adetliyken daha mı iyi oluyor yani muayene? hmm... ben de randevu alayım öyleyse...
doğrudur tatlım benimde en büyük destekçim burası zaten inşallah benimkilerde temiz çıkarben onları yaptırdım temiz çıktı çok şükür inşallah seninkiler de temiz çıkar.Zaten kafamı karıştıran nokta o.Temiz çıkıyor çok şükür testlerim ama işte var birşey bakalım.Yarın ya da öbür gün ben de gideyim .İnan senden cesaret alıyorum şu an...
olmaz olurmuu beeen son 3 aydır adetimin son günleri oluyo kahve rangi kop koyu bi akıntı hep gidiyim dedim ama hep bişiler çıktı şimdi bu konuyu görünce hemen okudum nfeksiyon olabilirmiş öle olursa çok üzülürüm çünkü daha önce geçirdim bi enfeksiyon çok kötüydü çok ilaç tedavisi gördüm ama gidicem bu hafta doktora kesinlikle eskiden hiç böle olmazdı nezeman israr tolu enfeksiyonu geçirdim bunlar olmaya başladı ilaç yutmaktan bıktıııımmmm
Ben bekarım ama benim de son adetim kahverengiydi hep,hafif kırmızıya döndü ama hafif.Başlık açacaktım ama bu konuyu görünce size danışmak istedim.Sizce bende ne sorun olabilir?
stresten diyorlar genelde canım... doktora gitmedin daha sanırım... ayakları üşütmek, vitaminsizlik, stres benim bildiğim etkenler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?