• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi pıhtı geliyor

Merve Celik

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
6
1
6
29
Merhaba ben yeni üyeyim konuyu umarım doğru yere açıyorumdur. 13 Nisanda kan testi yaptırdım beta-hcg değerim 303 çıktı ve aile hekimim 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Benim kafama takılan her tuvalete gittiğimde kahverengi leke geliyor ve peçeteye sildiğimde pıhtı şeklinde geliyor. 15 Nisanda kadın doğuma gittim ancak benimle ilgilenmedi sadece 1-2 dk ultrasondan baktı. Şikayetimi söyleyince de geçiştirme cevap verdi bende 21 nisanda başka doktora randevu aldım ama şimdi de kafam çok karışık böyle bi durum yaşayan var mı?

merhaba. evet ben yaşadım. hamilelikte üstüne görme yazarak araştırabilirsin. bebek tutunmaya çalışırken normal. kırmızıya dönmediği ve çoğalmadığı sürece.

merhaba. evet ben yaşadım. hamilelikte üstüne görme yazarak araştırabilirsin. bebek tutunmaya çalışırken normal. kırmızıya dönmediği ve çoğalmadığı sürece.
Sağolun içimi bi nebze rahatlattınız. Daha doktor randevuma 3 gün var korktum açıkçası. Teşekkürler cevabınız için :)

Merhaba ben yeni üyeyim konuyu umarım doğru yere açıyorumdur. 13 Nisanda kan testi yaptırdım beta-hcg değerim 303 çıktı ve aile hekimim 4 haftalık hamile olduğumu söyledi. Benim kafama takılan her tuvalete gittiğimde kahverengi leke geliyor ve peçeteye sildiğimde pıhtı şeklinde geliyor. 15 Nisanda kadın doğuma gittim ancak benimle ilgilenmedi sadece 1-2 dk ultrasondan baktı. Şikayetimi söyleyince de geçiştirme cevap verdi bende 21 nisanda başka doktora randevu aldım ama şimdi de kafam çok karışık böyle bi durum yaşayan var mı?
Selam durumunuz nasil oldu acaba

Benimde gebelikte 3. Haftam kahverengi leke geldi çok moralim bozuldu umarım çoğalmaz ilk haftalarda olur diyorlar ama hiç benim gibi yaşayan var mı be kadar sürüyor

Doktora gitmelisiz gebelikte bu tür akıntı tehlikeli olabilir herkesin aynı nedenden olmaz üstüne görme de olabilir düşük tehlikesi de doktora giderseniz önlem almış olursunuz içiniz rahat eder

benimde arada kahverengi lekem oluyor doktora gittim kese iyi durumda dedi ama progesteron iğnesi ve hapı verdi her duruma karşı

Back