• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAHVERENGİ LEKELERRR :(

Seher ASYA

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
60
11
18
28
selam kızlar, sol elımde kahverengı lekeler var kapalıyım beyaz tenlıyım ve ellerım ortada sureklı ellere cok onem verıyorum ve elımın bı kısmının kahverengı durmasını sevmıyorum ne yapmalıyım bılenınız var mı :(

Güneş kremi sürün yenilerin oluşmaması için. Güneş kaynaklıysa olanlar da geçecektir. Kendim beyaz tenliyim, oradan biliyorum.

Güneş kremi sürün yenilerin oluşmaması için. Güneş kaynaklıysa olanlar da geçecektir. Kendim beyaz tenliyim, oradan biliyorum.
asLında 1 senedir kapalıyım sadece hiçte güneş kremi falan kullanmam sadece elim böyle ve sevmiyorum :( dün başladım yogurt lımon karısımı suruyorum onu denıyorum ınsallah etkılı olur .s

selam kızlar, sol elımde kahverengı lekeler var kapalıyım beyaz tenlıyım ve ellerım ortada sureklı ellere cok onem verıyorum ve elımın bı kısmının kahverengı durmasını sevmıyorum ne yapmalıyım bılenınız var mı :KK43:
Benim de bi elimin üstünde lekeler var. Ağdadan olduğunu düşünüyorum ağda kullanıyor musun?
Uzun zamandır geçmiyor geçer mi bilmiyorum

Benim de bi elimin üstünde lekeler var. Ağdadan olduğunu düşünüyorum ağda kullanıyor musun?
Uzun zamandır geçmiyor geçer mi bilmiyorum
yok hayır ellerıme kollarıma falan hiç ağda kullanmıyorum canım,cok uzun zmndır var doğustan sanırm kapalı olunca daha cok dıkkatımı cekmeye basladı bnmde.Nette gördüm öyle 1 ymk kaşığı yogurt 2 yemek kaşığı limon suyu sürcen canım kuruduktan sonra soğuk suyla yıkanması denıyorum bakalım ama bilemiyorum bende dene istersen

yok hayır ellerıme kollarıma falan hiç ağda kullanmıyorum canım,cok uzun zmndır var doğustan sanırm kapalı olunca daha cok dıkkatımı cekmeye basladı bnmde.Nette gördüm öyle 1 ymk kaşığı yogurt 2 yemek kaşığı limon suyu sürcen canım kuruduktan sonra soğuk suyla yıkanması denıyorum bakalım ama bilemiyorum bende dene istersen
Kaç kere uygulamak lazımmış bunu canım

Back