Negatif çıkarsa diye yapmak istemiyorumHamile olabilirsin cnm anlattıkların yerleşme kanaması gibi ☺☺ Test yapsana
İnşallah çıkmaz cnm bence yap inşallah pozitiftirNegatif çıkarsa diye yapmak istemiyorum
Ya inşAllah bata 3 gün var az daha sabrediyim daha önce böyle belirti yaşamadım ümitlenmek istemiyorumİnşallah çıkmaz cnm bence yap inşallah pozitiftir
Hepimizde oyle oluyor cnm boşa ümitlenmek cok kötü birseyYa inşAllah bata 3 gün var az daha sabrediyim daha önce böyle belirti yaşamadım ümitlenmek istemiyorum
Aynen şimdiden düşünmeme çalışıyorumHepimizde oyle oluyor cnm boşa ümitlenmek cok kötü birseybekle bakalım sonu güzel olsun inşallah ☺
Yok cnm tedavi görmüyorum bende bu ay ovulasyon testiyle pik yakaladım değerlendirdik ama dün gece silik çıktı test bu sabah negatifAynen şimdiden düşünmeme çalışıyorumbakalım ne olucak canım sen tedavi görüyor musun sende durumlar nasıl
Bende bilemedim bekleyip göreceğizYok cnm tedavi görmüyorum bende bu ay ovulasyon testiyle pik yakaladım değerlendirdik ama dün gece silik çıktı test bu sabah negatifanlamdım nedendir ☺ Bat 31 Mart bekliyorum bakalım ☺
Merhaba kızlar benim bata 9 gün kala ve bugün 4 gün kala çamasırımda kahverengi lekeler gördüm ve çok açık pembe renk nokta gibiydi pembe olan
Sağ kasığımda da baya ağrı var ve uykum var sürekli sanki sizce ne dir bu durum daha önce böyle lekeler yaşamadım inşAllah hamileyimdir
Canm Regl olmuştum maalesefMerhaba kahverengi lekelenme gordugunuz zaman ovulasyon testi yapmis miydiniz? Yumurtlama da olabilirmis
Hmm anladim ben 3 aydir ovulasyon testi yapiyorum huc yumurtlama yakalayamadim gecen ay kahverengi lekelenmem oldu yumurtlama diye düşünüyorum 3 gun surmustu o zaman test yapmamıstimCanm Regl olmuştum maalesef
Doktora gttmzmiHmm anladim ben 3 aydir ovulasyon testi yapiyorum huc yumurtlama yakalayamadim gecen ay kahverengi lekelenmem oldu yumurtlama diye düşünüyorum 3 gun surmustu o zaman test yapmamıstim
Subat ayinda gittigimde yumurta takibi yapilsin istedim doktorum adetin 3. Gunu gel dedi o ay caksir suyuna baslamistim 1 hafta falan duzenli kullandiktan sonra ovulasyon pozitif gostermeye basladi degerlendirdik vs. 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem basladi ben de adet oldum sanip testi biraktim 3. Gunu doktora gidecektim randevu yoktu sira alirim dedim 3. Gunu gittim sira yoktu almadilar beni geri donduk mecbur temizlendim vs. Derken caksir suyum bitti gecen ay siparis vermedim ovu testine devam ettim yumurtlama goremeden testler de bitti. Ve adet oldum cok az da olsa kanamam oldu. Yeni ovu testlerine bugun basladim caksir suyu da siparis ettim bal çörek otu tarcin da kullandim Allahin izniyle bu ay yumurtlama gorecegim insallah :) biraz uzun oldu amaDoktora gttmzmi
Sorun yok canım bende çakşıra başladım bugün yumurtlama gördüm çöm şükür 8. Günde kullanmamınSubat ayinda gittigimde yumurta takibi yapilsin istedim doktorum adetin 3. Gunu gel dedi o ay caksir suyuna baslamistim 1 hafta falan duzenli kullandiktan sonra ovulasyon pozitif gostermeye basladi degerlendirdik vs. 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem basladi ben de adet oldum sanip testi biraktim 3. Gunu doktora gidecektim randevu yoktu sira alirim dedim 3. Gunu gittim sira yoktu almadilar beni geri donduk mecbur temizlendim vs. Derken caksir suyum bitti gecen ay siparis vermedim ovu testine devam ettim yumurtlama goremeden testler de bitti. Ve adet oldum cok az da olsa kanamam oldu. Yeni ovu testlerine bugun basladim caksir suyu da siparis ettim bal çörek otu tarcin da kullandim Allahin izniyle bu ay yumurtlama gorecegim insallah :) biraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?