Kahverengi lekeler

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.632
1.008
83
Merhaba kızlar benim bata 9 gün kala ve bugün 4 gün kala çamasırımda kahverengi lekeler gördüm ve çok açık pembe renk nokta gibiydi pembe olan
Sağ kasığımda da baya ağrı var ve uykum var sürekli sanki sizce ne dir bu durum daha önce böyle lekeler yaşamadım inşAllah hamileyimdir

Hamile olabilirsin cnm anlattıkların yerleşme kanaması gibi Test yapsana

Aynen şimdiden düşünmeme çalışıyorum bakalım ne olucak canım sen tedavi görüyor musun sende durumlar nasıl
Yok cnm tedavi görmüyorum bende bu ay ovulasyon testiyle pik yakaladım değerlendirdik ama dün gece silik çıktı test bu sabah negatif anlamdım nedendir Bat 31 Mart bekliyorum bakalım

Yok cnm tedavi görmüyorum bende bu ay ovulasyon testiyle pik yakaladım değerlendirdik ama dün gece silik çıktı test bu sabah negatif anlamdım nedendir ☺ Bat 31 Mart bekliyorum bakalım ☺
Bende bilemedim bekleyip göreceğiz

Merhaba kahverengi lekelenme gordugunuz zaman ovulasyon testi yapmis miydiniz? Yumurtlama da olabilirmis

Subat ayinda gittigimde yumurta takibi yapilsin istedim doktorum adetin 3. Gunu gel dedi o ay caksir suyuna baslamistim 1 hafta falan duzenli kullandiktan sonra ovulasyon pozitif gostermeye basladi degerlendirdik vs. 2 hafta sonra kahverengi lekelenmem basladi ben de adet oldum sanip testi biraktim 3. Gunu doktora gidecektim randevu yoktu sira alirim dedim 3. Gunu gittim sira yoktu almadilar beni geri donduk mecbur temizlendim vs. Derken caksir suyum bitti gecen ay siparis vermedim ovu testine devam ettim yumurtlama goremeden testler de bitti. Ve adet oldum cok az da olsa kanamam oldu. Yeni ovu testlerine bugun basladim caksir suyu da siparis ettim bal çörek otu tarcin da kullandim Allahin izniyle bu ay yumurtlama gorecegim insallah :) biraz uzun oldu ama

Sorun yok canım bende çakşıra başladım bugün yumurtlama gördüm çöm şükür 8. Günde kullanmamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…