Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TesekkurlerSizin için araştırdım şimdi kadınlar klubu üyelerinin de başına gelmiş bu durum çözüm yollarını da yazmışlar.sigara içenlerde de olmus, inceleyin isterseniz
Bende dün aldım ve bir günde hafif rengi açıldı.En az %40 çinko oksit içeren bir pişik kremi alın ve evde olduğunuz sürece sürün. Mucizeyi görün sonra
Benimki tamamen geçtiBende dün aldım ve bir günde hafif rengi açıldı.
http://www.mianinmakyajdunyasi.com/cilt-bakimi/cillerin-rengini-acmak-icin-dogal-yontemler/ şu sayfaya bi göz atabilirsin canım belki işine yarayan tarifler olabilir :) Kendimde çil ve kahverengi lekelerle boğuştuğum için işime yaramıştı:)Kızlar kahverengi lekeler için denediğiniz çok etkili bir doğal tarif söyleyin sürekli artıyor lekeler neden artıyor bileniniz var mı onlar benlerin dedi doktor ama ben pek inanmadım
Pişik kremi yüze sürülüyor mu ve nerden alıyosun hangi markaToplamda 5 gün falan sürmüşümdür
Eczaneden balıkyağlı çinko kremi aldım.Lekeyi açtı ama tamamen gitmedi.Pişik kremi yüze sürülüyor mu ve nerden alıyosun hangi marka
Senin çok kahverengi leken var mıydı ve ne nereden aldın tamamen mi gectiToplamda 5 gün falan sürmüşümdür
İki yanağımda da vardı, şimdi yoklar, eczaneden aldımSenin çok kahverengi leken var mıydı ve ne nereden aldın tamamen mi gecti
Benimde çillerim var sizce çillere de iyi gelir mi pişik kremiİki yanağımda da vardı, şimdi yoklar, eczaneden aldım