Kahverengi lekelenme

Cileklisakiiz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
106
41
18
25
Kızlar merhaba 5. Haftamdayim tüp bebek. Kahverengi lekelenme geliyor daha önce de yaşadım ama Progestan iğne ile duzelmisti bugün tekrar etti ve ayağa kalktığımda daha fazla geliyor böyle bir durum yaşayan oldu mu korkuyorum? Sizler neler yaşadınız bilgilendirir misiniz acaba doktoruma söyledim tekrar Progestan verdi ve kan sulandiriciyi kesti

Aynı zamanda kramplarimda oluyor

Bol su (en az 3 L), bol istirahat gerekiyor. Çok fazla hareket etmemek gerekiyor, progestan desteğiyle geçecektir.

Kramplarınız sizin de olmuş muydu?
Dayanılmayacak bir ağrım sızım olmadı kanama olduğunu içimden birşey akıyor hissiyle anlamıştım . Ama herkeste aynı olacak değil bence bir acile görünmende fayda var en azından ebeler keseye bakıyor bebeğe bakıyor için rahat istirahat edersin . Progestan iğne yaparlar belki çünkü kanama olan herkes düşük tehlikesi olarak geçiyor

Progestan verdiler oldum biraz önce 1. Dozunu istirahat et bol su iç dediler inatla cagirmiyorlar muayeneye değerim 3000 küsurlara gelmesi gerekiyormuş çağırmaları için sadece çok agrinjz olursa gelin muayene yapalım dediler ama ağrım hafifledi ayağa kalkınca sancı şeklinde oluyordu zaten

Bol bol istirahat et mutlaka bol su iç kendini yorma . İğneni de olmuşsan daha hastanede de yatsan yapılacak birşey yok olacak olan hastanede de olur canım . İşini ferah tut çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…