• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

asli98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
15
3
1
26
Merhaba hanımlar , 5-6 gündür kahverengi lekenlenme yaşıyorum bugün biraz fazlalaşır gibi oldu yine lekelenmeye döndü. Daha önce hiç yaşamadım. Adetime 2 gün kaldı normalde adet olacağım zaman göğüslerim de acı olur ama hiç yok, genelde düzenli olurum . Çok nadir mide yanması ve ara sıra çok kısa süren kramplarım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı varsa yazar mısınız ?

Merhaba hanımlar , 5-6 gündür kahverengi lekenlenme yaşıyorum bugün biraz fazlalaşır gibi oldu yine lekelenmeye döndü. Daha önce hiç yaşamadım. Adetime 2 gün kaldı normalde adet olacağım zaman göğüslerim de acı olur ama hiç yok, genelde düzenli olurum . Çok nadir mide yanması ve ara sıra çok kısa süren kramplarım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı varsa yazar mısınız ?
Merhaba adet oldunuz mu? Mide yanması hariç aynı şeyleri bende yaşıyorum 6 gündür sadece kahverengi lekelenme var bebekte istiyoruz hamilelik olabilir mi acaba diye düşündüm ama bilemiyorum. Sizde durumlar nedir?

Merhabalar , Hayır olmadım test yaptım ama negatif çıktı maalesef
Eşimin görevi nedeniyle Kıbrıs’ta yaşıyoruz doktor bulmak çok zor dün randevu bulup gittim bu seferde doktorlar greve girmiş. Başka belirti de yaşamadım desem yeridir. Ama ilişkiden sonra biraz kan geliyor.

Back