• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
Kızlar temuuz ayında renglime 1 hafta kala bı kaçamak oldu sonrasında regl oldum ve smdi reglimden 2hafta(11gun) geçti 19 unda tekrar regl olucam ama bugn 1 parmak kadar soluk kahve lekelenmem oldu sizce durum nedir yumurtlama kanaması olabilir dye okudum ama benim şimdiye kadar hiç yumurtlama günümde kanamam olmazdi

Son düzenleme:
Şüpheli ilişkiden sonra regl olmuşsun zaten. Şüphe kalkmış ortadan

Evet farkındayım bende o yüzden rahatlamistim fakat bu lekelenme için soru sordum daha önce gebelegmdede regl olmustum ama hamlymisim
Adet olmuşsun dediğim gibi şüphe kalkmış ortadan şuan gelen ara lekelenme iltihap hormon bozukluğu stres her şeyden olabilir.

Kızlar temuuz ayında renglime 1 hafta kala bı kaçamak oldu sonrasında regl oldum ve smdi reglimden 2hafta(11gun) geçti 19 unda tekrar regl olucam ama bugn 1 parmak kadar soluk kahve lekelenmem oldu sizce durum nedir yumurtlama kanaması olabilir dye okudum ama benim şimdiye kadar hiç yumurtlama günümde kanamam olmazdi
birde ovulasyon kanamasi diede bisi varmis bnde okudum ama yasamadm hic kahverengi leke gibi biseymi acaba kanamadan kasti bilmiorm

Back