• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

yasemen88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
73
15
38
37
Arkadaşlar adet günüme 3 gün var 2 gündür kahverengi leke gelio peçeteye gebelik belirtisi olabilirmi

Eğer yerleşme ise testte çıkar kesin. Çıkmazsa adet oluyosun

Benim adetim 3 gün gecikti hiç olmazdı bugün de hafif sancı ile kahverengi ama peceteyle silince gorunuyor akıntı oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi test yaptım hemen ama negatif çıktı. Yarın tekrar yapacağım

Arkadaşlar adet günüme 3 gün var 2 gündür kahverengi leke gelio peçeteye gebelik belirtisi olabilirmi
Eğer ki çok az geldi ise olabilir ama gittikçe kanama çoğalır ise olmayabilir bir test yapıp içini rahatlat bende de aynısı oldu kahverengi leke geldi çok az 2 gün sonra kasık ağrıları göğüs şişkinlik ağrısı vardı sonra test yaptım hamileymişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde adetim 4 gun gecti dun kahverengi lekelenme oldu ve daha sonra devam etmedi sali gunu kan vermistim deger 0.45cikti varda diyemem dedi yokta diyemem dedi azda olsa yukselmis dedi hic gebelik olmaz ise 0.01 cikar dedi bekliyorum pazartesi kan vercem yine yukselmismi diye umarim iyi biseyler oluyordur hepimiz icin cokca amin

Back