- 3 Mart 2020
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Nihalbenan
Kızlar 1-2 aydır adet dönemi öncesi veya sonrası kahverengi lekelenmem oluyor şuan nişanlıyım. Bi korku sardı beni sizde de oluyor mu bu durum yada nedeni nedir acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslangıçta ve sonunda öyle ol.ası normal o da döngüden sayılır ama regl bitti 1 hafta sonra leke sikinti demek.Adet 8 gun sürüyor o da şöyle
1. Gün kahverengi ile başlıyor. Sonra adet geliyor. Yaklaşık 5-6 gün.
5 ya da 6.Gün kahverengi başlıyor azalan miktarda, 7.Gün de geliyor. 8.Gün çok çok az geliyor.
Kesinlikle ama mevsim geçişlerinde rastlanan bi şeymiş doktor sıkıntı yok mevsimden de olur demişti bi arkadaşıma.Baslangıçta ve sonunda öyle ol.ası normal o da döngüden sayılır ama regl bitti 1 hafta sonra leke sikinti demek.
Bu anlattığınız normal bence. İçiniz rahat etsin isterseniz doktora danışın.Adet 8 gun sürüyor o da şöyle
1. Gün kahverengi ile başlıyor. Sonra adet geliyor. Yaklaşık 5-6 gün.
5 ya da 6.Gün kahverengi başlıyor azalan miktarda, 7.Gün de geliyor. 8.Gün çok çok az geliyor.
Ben büyük bir stres dönemi geçirdim ardından aynı sizin gibi regl dönemimden önce 3 4 gün önce hatta kahverengi leke geliyor . Doktor a gittim normal dedi banada .Tabi olmasa daha iyi ama çözümü var mıdır bilmemKızlar 1-2 aydır adet dönemi öncesi veya sonrası kahverengi lekelenmem oluyor şuan nişanlıyım. Bi korku sardı beni sizde de oluyor mu bu durum yada nedeni nedir acaba![]()
Ama bunu bize doktorun demesi lazım degerlere bakıldıktan sonra o arkadaşında sıkıntı olmaz sende olur.Kesinlikle ama mevsim geçişlerinde rastlanan bi şeymiş doktor sıkıntı yok mevsimden de olur demişti bi arkadaşıma.
KesinlikleAma bunu bize doktorun demesi lazım degerlere bakıldıktan sonra o arkadaşında sıkıntı olmaz sende olur.![]()
Regl bitince bir hafta sonra yumurtlama lekelenmesi olabiliyor ve gayet normal bir durumBaslangıçta ve sonunda öyle ol.ası normal o da döngüden sayılır ama regl bitti 1 hafta sonra leke sikinti demek.
Ama bunun yumurtlama lekelenmesi oldugunu başka bir sorun olmadığını doktorun söylemesi gerek.Regl bitince bir hafta sonra yumurtlama lekelenmesi olabiliyor ve gayet normal bir durum
Genelde Adetten 1 hafta sonra 2-3 gün oluyor ve bitiyor nedenini çözemedim bi kadın doğuma başvurmam gerekir mi ? Daha öncesinde böyle bir şeyim yoktu stresten olabilir mi diye düşündüm nişanıma 10 gün kaldı koşturmaca ve stres var haliyleBende de yıllardır adet öncesi lekelenmeler olur. Kaç doktora danşıtım normal,olabilir dendi. Sonrasında dediğiniz ne zaman oluyor bitiyor sonra lekeler mi geliyor ve kaç gün?
Yumurtlama dönemi kanaması olabilir bahsettiğiniz ancak bizler sadece fikir yürütüyoruz doktora görünmek en doğrusu. Stres de elbette etkili benimde nişan dönemimde oluyordu aralardaGenelde Adetten 1 hafta sonra 2-3 gün oluyor ve bitiyor nedenini çözemedim bi kadın doğuma başvurmam gerekir mi ? Daha öncesinde böyle bir şeyim yoktu stresten olabilir mi diye düşündüm nişanıma 10 gün kaldı koşturmaca ve stres var haliyle
stresten olabilir canım rahimde kasılma olmuşturKızlar 1-2 aydır adet dönemi öncesi veya sonrası kahverengi lekelenmem oluyor şuan nişanlıyım. Bi korku sardı beni sizde de oluyor mu bu durum yada nedeni nedir acaba![]()