• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

Nihalbenan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
3
0
1
29
Kızlar 1-2 aydır adet dönemi öncesi veya sonrası kahverengi lekelenmem oluyor şuan nişanlıyım. Bi korku sardı beni sizde de oluyor mu bu durum yada nedeni nedir acaba 😭

Hormonlarına baktirman gerekiyor canım. Bir yerde bi sikinti olabilir.

Aa ben normal zannediyordum, ben de aynı durumdayım,
Fikri olan varsa yazsın kızlar. Bu topiği takipteyim

Bende de yıllardır adet öncesi lekelenmeler olur. Kaç doktora danşıtım normal,olabilir dendi. Sonrasında dediğiniz ne zaman oluyor bitiyor sonra lekeler mi geliyor ve kaç gün?

Adet 8 gun sürüyor o da şöyle
1. Gün kahverengi ile başlıyor. Sonra adet geliyor. Yaklaşık 5-6 gün.

5 ya da 6.Gün kahverengi başlıyor azalan miktarda, 7.Gün de geliyor. 8.Gün çok çok az geliyor.

5 ya da 6.Gün kahverengi başlıyor azalan miktarda, 7.Gün de geliyor. 8.Gün çok çok az geliyor.
Baslangıçta ve sonunda öyle ol.ası normal o da döngüden sayılır ama regl bitti 1 hafta sonra leke sikinti demek.

Baslangıçta ve sonunda öyle ol.ası normal o da döngüden sayılır ama regl bitti 1 hafta sonra leke sikinti demek.
Kesinlikle ama mevsim geçişlerinde rastlanan bi şeymiş doktor sıkıntı yok mevsimden de olur demişti bi arkadaşıma.

Bu anlattığınız normal bence. İçiniz rahat etsin isterseniz doktora danışın.

Kızlar 1-2 aydır adet dönemi öncesi veya sonrası kahverengi lekelenmem oluyor şuan nişanlıyım. Bi korku sardı beni sizde de oluyor mu bu durum yada nedeni nedir acaba 😭
Ben büyük bir stres dönemi geçirdim ardından aynı sizin gibi regl dönemimden önce 3 4 gün önce hatta kahverengi leke geliyor . Doktor a gittim normal dedi banada .Tabi olmasa daha iyi ama çözümü var mıdır bilmem

Kesinlikle ama mevsim geçişlerinde rastlanan bi şeymiş doktor sıkıntı yok mevsimden de olur demişti bi arkadaşıma.
Ama bunu bize doktorun demesi lazım degerlere bakıldıktan sonra o arkadaşında sıkıntı olmaz sende olur. 🤷🏻‍♀️

Dr git evlilik öncesi muayene ol. Korkulacak bir durum yok pko olabilir sürekli oluyor sa

Bende de yıllardır adet öncesi lekelenmeler olur. Kaç doktora danşıtım normal,olabilir dendi. Sonrasında dediğiniz ne zaman oluyor bitiyor sonra lekeler mi geliyor ve kaç gün?
Genelde Adetten 1 hafta sonra 2-3 gün oluyor ve bitiyor nedenini çözemedim bi kadın doğuma başvurmam gerekir mi ? Daha öncesinde böyle bir şeyim yoktu stresten olabilir mi diye düşündüm nişanıma 10 gün kaldı koşturmaca ve stres var haliyle

Genelde Adetten 1 hafta sonra 2-3 gün oluyor ve bitiyor nedenini çözemedim bi kadın doğuma başvurmam gerekir mi ? Daha öncesinde böyle bir şeyim yoktu stresten olabilir mi diye düşündüm nişanıma 10 gün kaldı koşturmaca ve stres var haliyle
Yumurtlama dönemi kanaması olabilir bahsettiğiniz ancak bizler sadece fikir yürütüyoruz doktora görünmek en doğrusu. Stres de elbette etkili benimde nişan dönemimde oluyordu aralarda 🤦‍♀️

Back