• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

Zgmzsvrr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
113
104
18
34
Arkadaşlar selam
3 Aydır eşimle korunmuyoruz bu ay adet olmam gereken tarih 5 Eylül fakat olmadım son 1 haftadır üstümde ağırlık sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum bel ve kasık ağrısı ( ara ara çok şiddetli değil )6 Eylül akşamı sadece kahverengi bir lekelenmeler oldu sabah baktım hiçbirisi yok yerleşme kanaması olabilir mi böyle bir durum yaşayıp hamileliğini öğrenen var mı birde böyle bir durum yaşayıp kaç gün sonra test yapılması gerekir 🙏🏻

Kahverengi lekelenme yerlesme kanamasi olabilir. Günün geçtiği için idrar ve kan testi kesin sonuc verir.

Lekelenme dışındakiler psikolojik olabilir bir idrar testi yapın en iyisi çünkü diğerleri adette bile çoğu kadının yaşadığı şeyler 😊 inşallah güzel haberler alırız 😊

Genelde regl gunu lekelenmeye yerleşme derler ama psıkolojık olarak stres kaygı uzuntude bu tur seylere sebebp olabılır Rabbım gonlunuze gore versın

Bende de kahve lekelenme olmuştu adet olcam sandım hamile olduğumu öğrendim ;)

Ne kadar süre sonra test yaptınız acaba birde kaç gün sürdü adet zamanınızdamı oldu lekelenmeniz
Adetime yakın olmuştu iki üç kere olmuştu adet olcam sandım işte 10 gün geçti adetin test yaptım hamileymisim

Benim beklenen adet tarihinden 1 gün sonra bu şekilde oldu hayırlısı neyse o olsun gönlğmden geçen tabiki güzel şeyler inş hayırlısı🙏🏻

Arkadaşlar selam
3 Aydır eşimle korunmuyoruz bu ay adet olmam gereken tarih 5 Eylül fakat olmadım son 1 haftadır üstümde ağırlık sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum bel ve kasık ağrısı ( ara ara çok şiddetli değil )6 Eylül akşamı sadece kahverengi bir lekelenmeler oldu sabah baktım hiçbirisi yok yerleşme kanaması olabilir mi böyle bir durum yaşayıp hamileliğini öğrenen var mı birde böyle bir durum yaşayıp kaç gün sonra test yapılması gerekir 🙏🏻
Canım hayırlısı olsun inşallah erken gebelikleri gösteren hamilelik testi vardı alabilirsiniz ondn belli oluyor.. Rabbim gönlüne göre versin darısı başıma

Bende 1 saat lekrlenme oldum reglime 4 gun vardi smdi 1 gun var bekliyorum ilk kez adete yakin lekekenme oldu hatta oruc bozdm regl oldum diye kirmiziya donmedi hala gelmedi beklemeddym

Bende 1 saat lekrlenme oldum reglime 4 gun vardi smdi 1 gun var bekliyorum ilk kez adete yakin lekekenme oldu hatta oruc bozdm regl oldum diye kirmiziya donmedi hala gelmedi beklemeddym
Benim bugün 3. Gün. Silindikçe geliyor erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bugün sonuç alınca yazarım sen ne zaman yapacaksın test

Benim bugün 3. Gün. Silindikçe geliyor erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bugün sonuç alınca yazarım sen ne zaman yapacaksın test
Ben lekelenme gunu yaptin negatifti smdi gecmesini beklemeliyim olucakmisim.gb her an ama anlayamadm 🤔

Ayy sup
Ben bugün hem erken gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı hemen gittim kan verdim betam 231 çıktı allah isteyen herkese nasip etsin inşşş 🙏🏻
Ayyy canim cok sevndm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲🤲🤲🤲 benim pek oyle bi durumum olcagini sanmiyorum olsaydi smdiye cikardi yuzde 90

Ayy sup

Ayyy canim cok sevndm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲🤲🤲🤲 benim pek oyle bi durumum olcagini sanmiyorum olsaydi smdiye cikardi yuzde 90
[/QUOTE

Ben adet tarihimi 3 gün geçtikten sonra Yaptım sende beklenen adet tarihinden bi kaç gün sonra yap istersen hayırlısı ne zamansa o zaman olsun gönlüne göre olsun inşş 🙏🏻

Back