Kahverengi lekelenme

Vaveyylla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
2.083
3.939
83
Slm kızlar
Daha önce bir düşüğüm bir kimyasal gebeliğim var. Dün doktor kontrolüm vardı. Ondan önceki gün kahverengi akıntım gelmeye başladı hemen doktoru aradım progestan fitil alıp kullandım. Ertesi gün sabah az bi şekilde yine akıntım geldi. Doktor kontrolünde keseyi ve yolk sacı gördük haftasına göre çok iyi kesede veya rahimde kanama göremiyorum dedi. Ben çok endişelendiğim için açıklamalara devam etti %80 düşmez diyebilirim.Cinsel ilişkiden kaçının, ev işi yapma,stres yapma,dua et dedi. Günde iki kez progestan fitil kullanıyorum . Ve iğne vuruluyorum. Dün herşey yolundaydı az önce yine bir damla akıntı geldi wc de. Kasık batmalarım var doktor normal kanaması olmayanlardada oluyor dedi. Ve malesef kabız oldum. Çok korkuyorum ya o lekeyi görünce dünya başıma yıkılıyor. Nolacak böyle bir gün iyi bir gün kötü

Çok üzülüyorum wc gitmeye korkar oldum.Gebelik geçiren tanıdıklarıma soruyorum,netten araştırıyorum kimisi diyor normal sonuçta hormonların yükseliyor , rahim büyüyor o kadar olacak. Bu sitede de okudum bir çok konu sanırım çoğu kişinin başına geliyor atlatıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenlerde çoğunlukta ama yinede endişeleniyorum.

Benımde 6.haftada cok yogun komple çamaşırımı kirleten kahverengi hafif kırmızılı kanamam olmuştu gel gelelim hiç bir şekilde ultrasonda kanama alanım görünmedi az az şekilde 1 hafta devam etti sonra ilerleyen zamanlarda 2 3 haftada 1 cok yorulduğumda birliktelik sonrasında vs minik minik geliyordu ama bak seninde ultrasonda kanaman görünmemiş ne zaman ki 12 haftayı bitirdik cok şükür iyiyiz 18.haftadayım şuan ultrasonda bebekte kesede sıkıntı yoksa gönlün rahat olsun

Ay gerçekten mi ya demek ki normal bişey diğer konularıda okuyorum 5-8 haftalar arası özellikle çok yaşayan var bu durumu Allah ın izniyle bizde görsek o haftaları ve sonrasındakileri tabi

Kesin bir şey söylemek imkansız ama ben de yaşadım bir kaç kez. İlki cinsel ilişkiden bi gün sonra oldu ama sadece bir kere geldi. Doktorum normal bir durum tehlikeli değil demişti. Batma ve ağrı bende ara ara sürekli oluyordu 2 hafta öncesine kadar da devam etti.
Daha geç haftalarda lekelenme olunca rahim büyümesi, eğilip kalkma ve fark etmeden ağır kaldırma veya fazla yorulma gibi sebepleri olabilr dedi çünkü kanama alanı yoktu. Rahim ağzı dokusu, uzunluğu vs her şey çok iyi bir risk yok dedi.
Ama yine de ilk 3 ayda daha tedbirli olun.
Siz önleminizi alın , gerisi Allahın takdiri.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ay gerçekten mi ya demek ki normal bişey diğer konularıda okuyorum 5-8 haftalar arası özellikle çok yaşayan var bu durumu Allah ın izniyle bizde görsek o haftaları ve sonrasındakileri tabi
Allahın izniyle gelir bu günlerde endişe korku cok oluyor anlıyorum seni her lekelenmede acaba dıye acilde buluyordum kendimi birde tüp bebek tedavisi görmüştüm öyle gebe kaldım iki katı psikolojik zorluk rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımıza bol dua sabır

Amin inşallah hepimizinkini bağışlasın Allah

Çok yakın arkadaşım var tüp bebekle hamile kaldı şu an 3.5 aylık oldu bebeği. İlk 2 ay bende de olmuştu bir bakıyodum kahverengi bi bakıyodum beyaz akıntı diyor. Onunla konuştuk bugün baya bi rahatlattı beni. Ama az önce yine kahverengimsi beyazla karışık geldi iğne vurulmama rağmen gelmesi korkutuyor beni

Korkma sakin ol stres iyi değil bir süre devam eder sonra kesilir kanama alanın yok gönlün ferah olsn hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…