Kahverengi Lekelenme

Ripsos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
53
26
3
34
Kızlar selam. 11+4 haftalık olduk. Kahverengi lekelenmeler başladı. Dr ultrasondan herhangi
Kanama görmedi. Ne olur olmaz diye progestan fitil ve iğne başladı. Aynı durumu yaşayan var mı ?

selam. kahverengi kan,daha önce içeride bi kanama oluştuğunu ve düzelmiş olduğundan(kanın kurumuş olması)dolayı kahverengiye dönüştüğünün belirtisidir. doktorum demişti ve bi kaç yerde daha okumuştum. ayrıca doktor kanama görmemiş süper. bence endişelenme tatlım

Ben 5 ve 9 hafta arasi yasamistim. Bir kere igne arkasindan 12 haftaya kadar progestan kullandim. Calismaya devam ettim. Bebegim saglikla dogdu. Gecmis olsun. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.

Cnm Merhaba söylediğin kahve bnm yasadigim degil muhtemelen ama fikrin vardir belki sormak istedim bnm 23 unde catladi yumurtam ovulasyon yaptim dun 14. Gundu 13.14.15gunumde sildikce cok minik kahve rengi lekeler gördüm gecen ay kimyasal gebelik yasadim ondan olabilirmi acaba normalde 14.gun adet yada hamile olunuyo ya bnm durum ne bilemedim cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…