Kahverengi lekelenme ve sonrasında pembe akıntım var

Hayır canım olmuyo
Ya ben geri çekilme şeklinde ilişkiye girdim boşalma olmadı ama zevk suyu olmuştur yani ilişkiden sonra adet oldum normal şekilde ama adetim bittikten 10 gün sonra falan kahverengi çok hafif bi lekelenme oldu ilişki üstünden 1 ay geçti aşırı derecede kasık ağrılarım var şu an mide bulantılarım falan çok fazla gebelik olabilir mi acaba

Hayır regl olmuşsun zaten sanmıyorum gebelik olsun psikolojik olabilir

Normalde 22 ocakta adet olmam gerekirken adete 5 gün kala yani 17 ocakta adet oldum. Yalnız sorun şu ki peceteye silince kan geliyor. Aradan saatler geçiyor yine silince kahverengi leke geliyor. Yani lekelenme şeklinde oluyor. Ağrım da yok. Adet miyim değil miyim anlamadım bile. Üstüne bir de Dr kontrolüm var ve hsg cektirecegim haftaya.

daha önce hiç yaptırmadım ilk kez yaptırdım sonuç düşük ama işte dün kanamam olunca erken mi yaptırdım emin olamadım
Arkadaşlar merhaba ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testim de 482 çıktı en son 14 aralıkta adet gördüm 16 ocakta hafif kahverengi leke geldi tutunma lekesidir diye düşündüm fakat bugün de 21 Ocak küçük akıntı şeklinde kahverengi leke geldi yine neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…