- 27 Ekim 2024
- 23
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi betuldagok
-
Canım benimde böyle oldu yerleşme kanaması yaşadımSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?
Hiçbirşey belli olmaz beklenen adet tarihinizde yumurtlamış dahi olabilirsiniz bu sefer geç döllenme olur biraz beklemeniz gerekiyorSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?
sizin kaç gün gecikti birde evde test yapmış mıydınız?Canım benimde böyle oldu yerleşme kanaması yaşadım
yarın test vereceğim çok aşırı kasık sancım varYerleşmede olabilir reglide gelebilir kan verdiğinde netleşir bende de yerleşme kanaması olmuştu bazen açık pembe bazen koyu kahve şeklinde oluyordu
İnşallah bebişin vardır en son ne zamn idrar testi yapmıştınyarın test vereceğim çok aşırı kasık sancım var
adetim son 3-4 aydır düzenliydi adet tarihime göre yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştik eşimle ama 18 gün gecikme uzun zamandır yaşamıyordum teşekkür ederimHiçbirşey belli olmaz beklenen adet tarihinizde yumurtlamış dahi olabilirsiniz bu sefer geç döllenme olur biraz beklemeniz gerekiyor
Yarın gebelik testi de al yap bakalım merak ettim bendeadetim son 3-4 aydır düzenliydi adet tarihime göre yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştik eşimle ama 18 gün gecikme uzun zamandır yaşamıyordum teşekkür ederim
İnşallah bebişin vardır en son ne zamn idrar testi yapmıştın
yumurtlama dönemimi hesaplayarak evde en uygun gebelik testi 7 aralık içindi o zaman yaptım negatiftiİnşallah bebişin vardır en son ne zamn idrar testi yapmıştın
ayyy tamam eşimle uzun zamandır cok istiyoruzYarın gebelik testi de al yap bakalım merak ettim bende
Ben yerleşme kanamasını adet 11gün önce yaşadım ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim yarın alacam doktor dan randevu aldım gidicem çok stresliyim acaba var mı diye başım ağrıyor stresten inşallah yükselmiştir Rabbım gönlümüze göre versin inşallahSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?
inşallah vardır rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahBen yerleşme kanamasını adet 11gün önce yaşadım ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim yarın alacam doktor dan randevu aldım gidicem çok stresliyim acaba var mı diye başım ağrıyor stresten inşallah yükselmiştir Rabbım gönlümüze göre versin inşallah
Erken gebelik testi al canımYarın gebelik testi de al yap bakalım merak ettim bende
En son ne zaman adet oldun kızSelamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?
27 kasımda oldum skskakakEn son ne zaman adet oldun kız
Yuh len enzkwkekakwkek hiç mi merak etmedin sen bugün erken gebelik testi al27 kasımda oldum skskakak
ya merak ettim hatta yazdım ilk başta okumadın mı akakakak adetimin gecikmesinden 8 gün sonra falan 2 kere yaptım evde test ama negatiftiYuh len enzkwkekakwkek hiç mi merak etmedin sen bugün erken gebelik testi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?