• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme ve sonrasında pembe akıntım var

betuldagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
23
7
1
27
Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?

Selamün aleyküm arkadaşlar adetim 18 gün gecikti ve ara ara yaptığım gebelik testi negatif çıktı kan testini yarın yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi kahverengi lekelenme ve pembe akıntım var devam eder mi bimmiyorum. Sizce bu kadar gecikme sonrası yerleşme kanaması mıdır bu?
Canım benimde böyle oldu yerleşme kanaması yaşadım

Yerleşmede olabilir reglide gelebilir kan verdiğinde netleşir bende de yerleşme kanaması olmuştu bazen açık pembe bazen koyu kahve şeklinde oluyordu

Hiçbirşey belli olmaz beklenen adet tarihinizde yumurtlamış dahi olabilirsiniz bu sefer geç döllenme olur biraz beklemeniz gerekiyor

Hiçbirşey belli olmaz beklenen adet tarihinizde yumurtlamış dahi olabilirsiniz bu sefer geç döllenme olur biraz beklemeniz gerekiyor
adetim son 3-4 aydır düzenliydi adet tarihime göre yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştik eşimle ama 18 gün gecikme uzun zamandır yaşamıyordum teşekkür ederim

Ben yerleşme kanamasını adet 11gün önce yaşadım ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim yarın alacam doktor dan randevu aldım gidicem çok stresliyim acaba var mı diye başım ağrıyor stresten inşallah yükselmiştir Rabbım gönlümüze göre versin inşallah 👍

Ben yerleşme kanamasını adet 11gün önce yaşadım ertesi gün kan tahlili verdim beta hcg 28 çıktı bugün kan tahlili verdim yarın alacam doktor dan randevu aldım gidicem çok stresliyim acaba var mı diye başım ağrıyor stresten inşallah yükselmiştir Rabbım gönlümüze göre versin inşallah 👍
inşallah vardır rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım üçüncü gebeliğim kordonlarım kapalıydı açtırdım ilk iki sene uğraştık olmadı rabbim şimdi nasip etcek inşallah 👍🫄

En son ne zaman adet oldun kız

Back