Kahverengi lekelenme ve regl gecikmesi

blackbirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
352
122
103
Kızlar bugün adet gecikmemin 3. Günü. Dünden beri sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme var hatta dün ufak bir siyah parça geldi günlük ped asla lekelenmiyor sadece peçeteyle iç kısımdan silince geliyor. Açıkçası test yapmak istemiyorum negatif görmek beni olumsuz etkiliyor. Yanlarım da biraz ağrı var ama benim hiç regl sancım yok. Normalde regl sancım muhakkak olur. Bu şekilde gebe olduğunu öğrenen var mı?

Lekelenme görünce test yaptım ama maalesef negatif çıktı, göğüslerimde de hassasiyet var galiba regl olucam. Umarım en kısa zamanda bana da nasip eder 🤎🤲🏻

Lekelenme görünce test yaptım ama maalesef negatif çıktı, göğüslerimde de hassasiyet var galiba regl olucam. Umarım en kısa zamanda bana da nasip eder 🤎🤲🏻
Leke varken test negatif çıkabiliyor bende de leke varken testlerim negatifti leke bittikten 3 gün sonra test yap daha iyi sonuç alirsin hamileydim atayım testlerimi leke yokken ve varken olan testler

Eklentiler

• 1738177705526546270206009698953.webp
    1738177705526546270206009698953.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 20
Şuan umutlanmamak için kendimi zor tutuyorum resmen 😊 İnşallah yerleşme kanamasıdır. Biraz sabredip bekleyeyim🤲🏻😊

Leke varken test negatif çıkabiliyor bende de leke varken testlerim negatifti leke bittikten 3 gün sonra test yap daha iyi sonuç alirsin hamileydim atayım testlerimi leke yokken ve varken olan testler
Sizin lekelenmeniz kaç gün sürdü ve adet dönemi mi oldu ne zaman oldu?

Back
X