• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme neden olur? Lütfen yardım 😔

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi akşamlar. 2 bucuk aylık evliyim ve adet dönemim bittikten 8 gün sonra yani dün kahverengi lekelenme oldu ve çok nadir de pembe kan oluyo. Adet olmadığından eminim çünkü adet kanı böyle değildir. Fakat implantasyon kanamasi da olamaz çünkü henüz adet dönemime 16 gün varken oldu bu. Dünden beri de lekelenme şeklinde devam ediyor. Hamilelik olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtlama donemime daha bugün girdim. Kafam karıştı neden böyle olmuş olabilir? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun ..:/

Bazen yumurtlama zamanı kanama oluyor canım, normal. Ben de 2-3 ayda bir yaşıyorum bu kanamayı.

Iyi akşamlar. 2 bucuk aylık evliyim ve adet dönemim bittikten 8 gün sonra yani dün kahverengi lekelenme oldu ve çok nadir de pembe kan oluyo. Adet olmadığından eminim çünkü adet kanı böyle değildir. Fakat implantasyon kanamasi da olamaz çünkü henüz adet dönemime 16 gün varken oldu bu. Dünden beri de lekelenme şeklinde devam ediyor. Hamilelik olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtlama donemime daha bugün girdim. Kafam karıştı neden böyle olmuş olabilir? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun ..:/
Evliliğin ilk senesinde böyle lekelenmeler normal canım uzun sürerse doktora git kist var mı bi bak bakalım

Endişe etme canım bende sürekli olan bir durumdur

Bende hiç olmazdı böyle lekelenmeler. Ilk defa oldu ondan dolayı korktum açıkçası. Yani yumurtlama dönemindede hic gormemistim. Cevaplarınız için çok teşekkürler ♥

Back