Hanimlar merhaba.Adetime tam 1 hafta var ve kahverengi lekelenme basladi.Korktum acikcasi 2 aylik evliyim ve Dogum kontrol hapi kullaniyorum (yazz)pembe haplarin bitimine 7 gun var daha.Ayni saatlerde ve hergun ictim ilaci neden olmus olabilir ki?Daha oncede kullaniyordum adet agrilarim icin hapi hic boyle olmamistim.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Sevgiler...
Canim konuyu takipteyim. Benimde basima aynisi geldi ilaci birakmadan bes gün erken kahverengi lekelenme oldu ve bir gidiyor bir geliyor. Randevu aldim ama doktorum hasta oldugu icin ayin 21ne verdi. Endiseliyim ilaci alsam mi diye. Ya hamileysem ama test yaptim negatif cikti. Yinede süphe kemiriyor icimi.
Hanimlar merhaba.Adetime tam 1 hafta var ve kahverengi lekelenme basladi.Korktum acikcasi 2 aylik evliyim ve Dogum kontrol hapi kullaniyorum (yazz)pembe haplarin bitimine 7 gun var daha.Ayni saatlerde ve hergun ictim ilaci neden olmus olabilir ki?Daha oncede kullaniyordum adet agrilarim icin hapi hic boyle olmamistim.Yardimci olursaniz cok sevinirim.Sevgiler...
Benim pasa efendi istemiyor, sevmiyor korunmayi. Yoksa tabiiki en güzeli erkegin korunmasi. Ben ona güvenmedigim icin ilac aliyorum ama normalde öyle birsey yoktu , birbucuk yildir kullaniyorum yani