Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet benim başıma geldi canım. Adetim geleceği gün kahverengi akıntım oldu adet olucam diye bekledim. Sonra gelmeyincede test yaptım hamileymişim. 1 2 güne gelmezse bence test yap :) hayırlısı olsun inşallah hamilesindir..
Evet benim başıma geldi canım. Adetim geleceği gün kahverengi akıntım oldu adet olucam diye bekledim. Sonra gelmeyincede test yaptım hamileymişim. 1 2 güne gelmezse bence test yap :) hayırlısı olsun inşallah hamilesindir..
Bendede kahverengi leke geldi sonra test yapmisdim hamileydim bekle adetin gelmezse test yap insAllah hamilesindir.bide brnde sancida vardi adet gibi.simdi bakdim adetinde gecmis o zaman test yap cikar