• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekee

Nesibe uyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
300
93
98
32
Kizlar adetim 2 gun gecikti bugun kahverengi akintim oldu bekledim adetim gelmedi hamile olabilir miyim cok istiyorum basina gelen varmi

Evet benim başıma geldi canım. Adetim geleceği gün kahverengi akıntım oldu adet olucam diye bekledim. Sonra gelmeyincede test yaptım hamileymişim. 1 2 güne gelmezse bence test yap :) hayırlısı olsun inşallah hamilesindir..

Evet benim başıma geldi canım. Adetim geleceği gün kahverengi akıntım oldu adet olucam diye bekledim. Sonra gelmeyincede test yaptım hamileymişim. 1 2 güne gelmezse bence test yap :) hayırlısı olsun inşallah hamilesindir..
Ya gercekten mi agzindan bal damliyor insallaaahh

canim lekelenme olunca sancinda varmiydi

Kizlar adetim 2 gun gecikti bugun kahverengi akintim oldu bekledim adetim gelmedi hamile olabilir miyim cok istiyorum basina gelen varmi
Bendede kahverengi leke geldi sonra test yapmisdim hamileydim bekle adetin gelmezse test yap insAllah hamilesindir.bide brnde sancida vardi adet gibi.simdi bakdim adetinde gecmis o zaman test yap cikar

Back