• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi leke ?

asyella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
110
95
73
35
arkadaşlar , adetime 1 hafta kala kahverengi leke geldi 2 damla ,5 gün sürdü böyle 4 ve 5. günlerde akıntı şeklinde kahverengiydi bugun kesildi. Böyle bi durum yaşayan var mı geçen ay adetim gecikmişti doktor kist yok demişti, hamile olmayı ümit ediyorum ama bu lekeler ümidimi kırdı kist felandır diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım:(??

bana kalırsa adet gününü bekle ve test yap. bunun örneğini çok okudum. eğer enfeksiyon gibi başka bir sıkıntın yoksa yerleşme lekesine benziyor. Allah gönlüne göre versin..

cevabın için çok teşekkür ederim insan olumlu ya da olumsuz bi şeyler duymayı bekliyo sanırım:) bu sabah dayanamadım test yaptım ama negatif :(( artık kesin değilim diye düşünüyorum:(( adetime iki gün var ama umudum kalmadı;(

Canim son adetimde benimde kahverengi akinti ile başladı beş gün sürerdi normalde uç günde bitti ama adetin biterken kırmızı lekeleri görünce kist oluşmuştur diye yorumladim

bende kötü bi şey mi acaba diye doktora gitmeye korkuyorum:( bugünde kahverengi leke bitti ilk defa görüyorum şeffaf sümüksü yapışkan akıntılar geliyor:( iyice korktum en iyisi sizi dinleyip yarın doktora gideyim bunlar ne acaba ya uff:/ bu arada teşekkür ederim;)

Back