Selam kizlar; 10 haftalik hamileyim ve bugun sabah kahverengi akintim oldu hemen doktoruma gittim herseyin yolunda oldugunu bebegin iyi oldugunu ve dusuk riskinin olmadigini soyledi acaba aranizda bunu yasayan varmi.Doktor rahim buyudugu icin olabilecegini soyledi.
Selam kizlar; 10 haftalik hamileyim ve bugun sabah kahverengi akintim oldu hemen doktoruma gittim herseyin yolunda oldugunu bebegin iyi oldugunu ve dusuk riskinin olmadigini soyledi acaba aranizda bunu yasayan varmi.Doktor rahim buyudugu icin olabilecegini soyledi.
canım bende de 15. haftada oldu. progestan verdi ama bende de herhangi bir risk yoktu. 2 hafta falan ilişkide bulunma kendini hiç yorma.ağır iş falan yapma.
en önemlisi içini rahat tut. bebeşin sana sımsıkı tutunmuştur
Bazen bebek rahimde kendine yer açmak için ugraşırken orda var olan bazı kılcal damarlarda kanamaya sebep olabliyor.Büyük bir ihtimalle bundan kaynaklıdır seninki.Çünkü düşük tehlikesinde oluşan kanama daha farklı oluyor.Yanlız neden magnezyuma bu kadar erken bir haftada başladınki ? normalde 5 aydan sonra başlanır ama .
arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katıldım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Benimde gebelikle ilgili sıkıntım var. 5 ağustosta adetim bitti, 9 ağustosta kahverengi lekelenme oldu, daha önce kist problemim olduğu için lekelenme kist belirtisi olabilir diye 12 ağustosta doktoruma gittim, bir sorun olmadığını ve yumurtlamaya bir iki gün olduğunu bu sebeple lekelenme olduğunu söyledi. ovulasyon testi de kullanıyorum, 14 ağustosta ovulasyon testi pozitif çıktı ve eşimle 14 ve 16 ağustosta bebek için birlikte olduk. ilk birliktelikten 3 gün sonra yani dün 17 ağustosta kahverengi lekelenme ve şiddetli kasık ağrısı başladı, şu an kasık ağrısından ölmek üzereyim doktorumu aradım, ağrılar ve kanama artarsa yine gel dedi. internetten araştırdım epey, bu ağrı ve lekelenme yerleşme kanaması yada döllenen ilk hücrenin yumurtalık kanallarından rahime inerkenki kanaması olabilirmi acaba?
cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...