kahverengi leke

fapoze

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
31
4
298
merhabalar
1 senelik evliyim, ve 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum,dün kahve rengi akıntı geldi azar azar fakat hala devam ediyo ,kasıklarımda hafifde bir ağrı var,4 gün önce hapı içmeyi unutmuştum ama devam ettim ,bugün hapı alışımın 21. ci günü,ilacamola verdikden 4 gün sonra adet oluyordum normalde.eşimle 1 hafta önce beraber olmuştuk.ilk defa böyle bir akıntı geldi,adet sonlarında karşılaşıyordum genelde.bazıları hamile olablirisn diyorlar fakat doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali varmı?varsa bile hamilelik 1 haftada anlaşılırmı?eğer gebelik değilse bu kahverengi akıntının nedeni ne olabilir?
bilgisi olan beni bilgilendireblirse çok sevinirim..

güzelim hapla oluyo mu bilmen ama benim kuzenim spiralle hamile kalmıştı
sen yine de bu ihtimalin de olabileceğini düşün

arada değil ama ben doğum kontrol hapı kullanırken adet dönemlerimde son zamanlarda kan yerine kahverengi akıntı geliyordu sadece
ama sen yine de bir jinekoloğa görün yani nolur nolmaz sonuçta ben tedavi için kullandım evli değildim
sen evlisin ve aktif bir cinsel hayatın var hamilelik olabilir

cevaplarınız için teşekkür ederim,kötü birşey olmasındn korkuyorum,ilk defa karşılaştığım bir olay internetde araştırdığımda pek iyi şeyler okumadım.benimde normalde adet sonlarına doğru oluyordu böyle ama adetden önce vede doğum kontrol hapı kullanırken böyle bir leke gelmesi beni korkuttu,ilaçtan olablirmi acaba.şuan için bebek düşünmüyorduk ama kötü bişey olmasındansa ben bebeğe razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…