- 6 Ekim 2008
- 79
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adet günün de kahverengi lekelenme görüp bir kac gün sonra hamile kaldığını öğrenen var mı?Yani hamile olup da gününde kırmızıya dönük kahverengi lekelenme gören var mı?Sonradan beyaz akıntı gelme ihtimali var mı acaba?
merhaba canım..benim adetime daha 2 hafta var ama bu sabah kahverengi lekelenme vardı..ben dayanmadım ve biraz önce kan testi yaptırdım..sonucu alınca yazarım..ama sen de test yap..günün geçtiyse bekleme :1hug:
Benim günüm gecmedi malesef tam günümde geldi kahverengi leke ..Hayırlısı..
Testinin sonucu insallah pozitif cıkar canım..
canım çok erken yaptırdım negatif çıktı .. 2 hafta sonra yine yaptırcam..hayırlısı..hadi bakalım inşallah beraber hamile oluruz :CüvCüv:
arkadaşlar benimde aynı şekilde çok az kan geldi ben adet oldum sandı şimdide kahverengi koyu akıntı geliyor çok değil ama az az ne şimdi bu ya olacaksam olsam bari
Evet ben de bu konuda bilgiye ihtiyaç duyuyorum.Benim de normal adet günümden iki gün önce arkadaşların ifade ettiği gibi kahverengi bir akıntı geldi.Az miktarda.Bu hafta içerisinde ishal de olmuştum.Bağlantılı mıdır artık,yoksa psikolojik bir durum mudur bilmiyorum.Yardım eder misiniz?
Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler.
Umarım kimsenin hevesi kursağında kalmaz...