• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
42
17
38
29
İyi geceler kızlar tüp Bebek tedavisiyle hamilr kaldım pazartesi ilk muayenem vardı 5+5 dedim doktorum ve vajinal ultrasonda kalp atışlarını duyduk şükürler olsun bu akşam fitilimi attım hiç bişey yoktu ama az önce bi baktım kahverengi leke gelmiş koyu kahverengi değil ama çok açıkta değil korktum yarın konuşacam doktorumla ama sizede sormak istedim kötü bişey yoktur dimi devamı yok lekenin daha pedime bişey gelmedi

Kahverengi lekelenmeler çoğu kişide oluyor koyu kırmızı ve süreklilik olmadığı sürece korkmayın şimdi stres yapıp sıkıntıya sokmayın Yormayın kendınızı uyuyun dinlenın yarın sorarsınız doktorunuza

Kahverengi lekelenmeler çoğu kişide oluyor koyu kırmızı ve süreklilik olmadığı sürece korkmayın şimdi stres yapıp sıkıntıya sokmayın Yormayın kendınızı uyuyun dinlenın yarın sorarsınız doktorunuza
Ebet öyleymiş konuştum bugün beklenen bişey dedi adet kanaması gibi kırmızı istemiyoruz dedi rahatladım ama yinede aklıma takıldı acaba neden oldu fitilden dolayı zedeledindi mi acaba ?

Ebet öyleymiş konuştum bugün beklenen bişey dedi adet kanaması gibi kırmızı istemiyoruz dedi rahatladım ama yinede aklıma takıldı acaba neden oldu fitilden dolayı zedeledindi mi acaba ?
Ara kanama gibi oluyormuş bazı kişilerde kanama alanı

Back