R rosebabe1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 3 0 1 26 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rosebabe1 #1 Kızlar adetim bittikten 3 gün sonra kahverengi leke geliyor bir de kaşıntı var nedendir sizce korkuyorum biraz ;(
Kızlar adetim bittikten 3 gün sonra kahverengi leke geliyor bir de kaşıntı var nedendir sizce korkuyorum biraz ;(
M mrymyrtc Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2024 2 0 1 28 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rosebabe1 #2 Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam
Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam
Bicare58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 535 82 48 51 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rosebabe1 #3 rosebabe1 .!.: Kızlar adetim bittikten 3 gün sonra kahverengi leke geliyor bir de kaşıntı var nedendir sizce korkuyorum biraz ;( Genişletmek için tıkla... Mantar veya tahrişe bagli da oluyor. Yumurtalıklarda bir sorun var ise kahve rengi leke oluyor
rosebabe1 .!.: Kızlar adetim bittikten 3 gün sonra kahverengi leke geliyor bir de kaşıntı var nedendir sizce korkuyorum biraz ;( Genişletmek için tıkla... Mantar veya tahrişe bagli da oluyor. Yumurtalıklarda bir sorun var ise kahve rengi leke oluyor
R rosebabe1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2024 3 0 1 26 14 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rosebabe1 #4 mrymyrtc .!.: Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bende ilk defa oldu ama geçti 3 gün sonra sizin sonuç ne oldu
mrymyrtc .!.: Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun bende ilk defa oldu ama geçti 3 gün sonra sizin sonuç ne oldu
F Fhryr11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2021 5 0 36 29 28 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi rosebabe1 #5 mrymyrtc .!.: Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam Genişletmek için tıkla... Biyopsi oldunuz mu b nde yarın olcam çok korkuyorum nasıl gerceklescek bilmiyorum
mrymyrtc .!.: Rahim duvarında kalınlasma ola bilir. ihmal etme bende de regl sonraları ara ara kahve leke oluyodu yarın biyopsi olucam Genişletmek için tıkla... Biyopsi oldunuz mu b nde yarın olcam çok korkuyorum nasıl gerceklescek bilmiyorum