• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
36
istanbul
Arkadaşlar benim reglime yaklaşık 5-7 gün var. Değişken olduğu için net bilemiyorum. Bu ay ovulasyon tarihlerini sıkı çalışarak değerlendirdik :bicak:
Az önce tuvalette peçeteye açık kahve bi akıntı geldi. Ama koyu renk değildi.

Gebelik belirtisi olarak sık görülen kahverengi leke ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba, tam olarak nasıl? Sıvı mı mukus gibi mi çok mu koyu renk açık mı?

İnşallah gebelik belirtimde, amin :olamaz:

Benim 3. Haftasıydı erken yerleşti daha adetime 6 7 gün vardı doktordan gelmiştim hamile olduğumu öğrendim sonra akşama anneme gittim belime böyle adet sancısı gibi bi ağrı girdi sonra lavaboya gittim böyle afedersın tukurursun ya o kadar boyutta kahverengi çok acık leke geldi ertesi günüde korkup doktora gittigimde yerlesme kanamasıdır dedi birdaha gelmedi hiç

Arkadaşlar çok teşekkürler yanıtlarınız için. Bugün kahverengi lekelenme bi daha adet sancısıyla geldi bu kez. Bir tl kadar büyüklükte. Sonra kesildi. Akşamüstü idrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sabah ilk idrarla tekrar edicem yine çıkarsa inşallah hamileyim :KK200:

Arkadaşlar çok teşekkürler yanıtlarınız için. Bugün kahverengi lekelenme bi daha adet sancısıyla geldi bu kez. Bir tl kadar büyüklükte. Sonra kesildi. Akşamüstü idrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sabah ilk idrarla tekrar edicem yine çıkarsa inşallah hamileyim :KK200:
İnşallah hamilesindir:KK200:

Tekrar test yaptınız mı merak ettim.insallah hamilesinizdir.anlattıklarınız yerleşme kanaması gibi geldi bana da.

Canm seni uzmek ve korkutmak istwmem gecen ay kahverengi lekelerimden sonra text yaptim 2m cizgiyi gordum sevindim ama dusukle sonuclandi gebelgm. Uzulme ama genellikle kahverengi leke ya riskli gebelk yada skntili durumlarda karsilastigimz birsey. Saglikli Gebelgn kan siz veya lekesiz olmsi gerekir bnm doktorumn syledigi o. Peki kac gn vr adetne ve leme hangi gununse geldi ne kdr surdu yazarsan iyi olr cnm

Merhaba arkadaşlar eşimle korunmayı bıraktık bebek istiyoruz Allah izin verirse... benim bugün adet olmam gerekiyordu ancak iki gündür sadece peçeteye bir iki damla kahverengi leke geliyor ...adet oldum sanıyorum ama adetim böyle olmaz benim sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi hamile miyim acaba..

Malesef regl oldum. Yaklaşık 1 yıldır 30-32 gün aralığında gerçekleşen adetim bu ay 27. Gün geldi. Çok ağladım üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki.

Merhaba arkadaşlar eşimle korunmayı bıraktık bebek istiyoruz Allah izin verirse... benim bugün adet olmam gerekiyordu ancak iki gündür sadece peçeteye bir iki damla kahverengi leke geliyor ...adet oldum sanıyorum ama adetim böyle olmaz benim sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi hamile miyim acaba..
Bu gebelk belirtisi deolablr ama lekelern devam ederse doktora gitmen Lazm test yap vrsa cikar

Malesef regl oldum. Yaklaşık 1 yıldır 30-32 gün aralığında gerçekleşen adetim bu ay 27. Gün geldi. Çok ağladım üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki.
Uzulme canim. Hayirlisi de gec onundeki aya odaklan stres te sebep olablr adet degisimine. Cnaim kimyasal da yasamis olablrsn kan testi yaptirdin mi silik cizgiyi gormussun bnm kimyasalda oyle olmustu

Uzulme canim. Hayirlisi de gec onundeki aya odaklan stres te sebep olablr adet degisimine. Cnaim kimyasal da yasamis olablrsn kan testi yaptirdin mi silik cizgiyi gormussun bnm kimyasalda oyle olmustu
Tatildeydim canım kan testi yaptırmadım. Regl olunca da emin oldum zaten. Reglim erken başladı ve çabuk bitti. Belki kimyasaldır dediğin gibi. Bu hamile kalmayı zorlaştıran bi durum mu? Umarım önümüzdeki ay olur inşallah inşallah inşallah

Tatildeydim canım kan testi yaptırmadım. Regl olunca da emin oldum zaten. Reglim erken başladı ve çabuk bitti. Belki kimyasaldır dediğin gibi. Bu hamile kalmayı zorlaştıran bi durum mu? Umarım önümüzdeki ay olur inşallah inşallah inşallah
Yok kuzum bende bu tip cok arastirma yaptim asla bizi zora sokcak bisey degil hatta duydugum bircok bilgiye dayanarak soylyorm ertesi ay hamile kalma sansi yuksek olyormus cnku kimyasalda temzleniymus rahim. Farketmezsen adet gormus gibi hayatina dvm edeblyorsun. Olur merak etme

Arkadaşlar benim reglime yaklaşık 5-7 gün var. Değişken olduğu için net bilemiyorum. Bu ay ovulasyon tarihlerini sıkı çalışarak değerlendirdik :bicak:
Az önce tuvalette peçeteye açık kahve bi akıntı geldi. Ama koyu renk değildi.

Gebelik belirtisi olarak sık görülen kahverengi leke ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba, tam olarak nasıl? Sıvı mı mukus gibi mi çok mu koyu renk açık mı?

İnşallah gebelik belirtimde, amin :olamaz:
Merhaba
Benim de üç gün kala oldu açık kahverengi pembemsi gibi
Ama reglim yarın
Büyük ihtimal sökecek Benim
Siz inşallah hamileisnizdir

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Back