Kahverengi leke???

nutella2708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
24
7
33
merhaba kızlar,
adetim bir aydır gelmiyor... en son 31mayıs da geldi (42 gün gecikmeli hemde) 6 haziran da bitti. 6 hazirandan bu yana adet olamiyorum geçen hafta bütün adet sancısını, kasık ağlarını çektim bugün tık yok 2 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz :) 7 aydır deniyoruz ama bir türlü olmuyor maalesef. bu arada adetlerimde iki aya kadar düzenliydi. düzenli derken genelde 2-3 gün geçikmeli ve ya erken geliyordu ama bu normalmiş. şimdiii sancım ağrım herşeyim bitti dün ama bugün tuvalete gittiğimde pedim de çooook hafif seyrek kuru kahverengi bir şey var. yani koyu kahve veya sulu felan değil. sanki bişeyin rengi çıkmış gibi sizce nedir? hamilemiyim değilmiyim buna artık kafa yormaktan yoruldum ay sonuna kadar adetim gelmezse test yapacağım..
daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan biri varmı aranızda? bu arada adetlerim düzensiz olduğu için vücut ısımı ölcerek yumurtlama günümü tespit etmeye yeni başladım umarım işe yarar.

böyle şeylerle karşılaşmış olan arkadaşlar bana yardımcı olarsa çok mutlu olurumm.. teşekkürker

Canım belki yerleşme kanaması olmuştur. Ama tabi şu koşullarda, adet düzensizliği varken hormonlar ile ilgili de olabilir

Canım belki yerleşme kanaması olmuştur. Ama tabi şu koşullarda, adet düzensizliği varken hormonlar ile ilgili de olabilir
Duygulutavsan cevabin icin tskler canim :) bilmiyorumki.. yerlesme kanamasi daha yogun olmasi gerekmiyomu? Bide yasayanlar hep pembe damlaciklar felan diyordur o yüzden ona hic ihtimalm vermedim /: hormonlarimda ne vardir ki acaba

Duygulutavsan cevabin icin tskler canim :) bilmiyorumki.. yerlesme kanamasi daha yogun olmasi gerekmiyomu? Bide yasayanlar hep pembe damlaciklar felan diyordur o yüzden ona hic ihtimalm vermedim /: hormonlarimda ne vardir ki acaba
Bilmiyorum canım yerleşme kanaması hakkında herkes değişik şeyler söylüyor. Yumurtlama kanaması falan olabilir belki. Ihmal etme görün doktora istersen :)

Merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama uye olmamistim. 2 yıldır evliyim 2 kere düşük yaptım 6 haftalıkken. Kanımda pıhtılaşma varmış. Şimdi hergün bemiks ve coraspirin kullaniyorum. Ayrica 2 aydir adetimin 5. Gununde 5 gun klomen kullandim. Gecen ay adetim 1 bucuk gun surdu ama dolu dolu geldi. Bu ay ise adetim 3 gun once geldi ve 2 surdu ama kahverengiydi hic kirmizi gelmedi ve hicbir adet belirtim olmadi sadece cook az karnim agridi okadar. Halada kirmizi gelen kanamam olmadi. Sizce bu neden olabilir. Cok istiyorum hamile olmayı ama çok yardimci olabilirmisiniz lutfen

Kızlar merhaba ben 13 ünde adet olmam gerekiyordu ama adetinden 9 gün önce yani dünden önceki gece eşimle ilişkiye girdiğimizde kahverengimsi kan lekesi olduğunu gördüm. Daha sonra dün akşam 1 damla, dün sabah 1-2 damla kahverengimsi akıntıyla karışık lekelenmem oldu. Şuan hala bişey yok adet olcak gibi ara ara sancım oluyor ama bilemedim. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca bu ay için doktor ara verelim dedi çünkü kullanılan ilaçlardan bazen kendiliğinden gebe kalınabiliyor dedi. Hamile değilsem tekrar gidicem doktora aşılama için. Yardımcı olabilecek var mı ?

Benimde kasığım da sanci var ama hala bisey yok galiba bnm o kahverengi akinti adetti
Canım yerleşme de olabilir bilemiyorum herkes o kadar farklı durumlar yaşıyor ki bende şaşırdım kaldım. Benimde hiç göğüs ağrım vs bişeyim yok . Sadece ara ara adet olacakmış gibi oluyorum o da hafif

Offf meraktan catlicam ya insallah hamileyimdir. Allah isteyen herkese versin su an mesela adet olcam gibi kasigim hafif sizliyo ama bakiyorum hic bisey yok

Aynen işte o belirsizlik insanı deli ediyor. Benimde bel ağrım başladı biraz bakıyorum bende de yok hala bişey.

Keşke bende hamile kalsam keşke bir kızım olmasını çok isterdim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…