- 30 Mayıs 2018
- 24
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi nutella2708
Canım belki yerleşme kanaması olmuştur. Ama tabi şu koşullarda, adet düzensizliği varken hormonlar ile ilgili de olabilir
Bilmiyorum canım yerleşme kanaması hakkında herkes değişik şeyler söylüyor. Yumurtlama kanaması falan olabilir belki. Ihmal etme görün doktora istersen :)Duygulutavsan cevabin icin tskler canim :) bilmiyorumki.. yerlesme kanamasi daha yogun olmasi gerekmiyomu? Bide yasayanlar hep pembe damlaciklar felan diyordur o yüzden ona hic ihtimalm vermedim /: hormonlarimda ne vardir ki acaba
doktora gidip kanınıza bakınyardimci olacak kimse yokmuuu((
Canım yerleşme de olabilir bilemiyorum herkes o kadar farklı durumlar yaşıyor ki bende şaşırdım kaldım. Benimde hiç göğüs ağrım vs bişeyim yok . Sadece ara ara adet olacakmış gibi oluyorum o da hafifBenimde kasığım da sanci var ama hala bisey yok galiba bnm o kahverengi akinti adetti
Offf meraktan catlicam ya insallah hamileyimdir. Allah isteyen herkese versin su an mesela adet olcam gibi kasigim hafif sizliyo ama bakiyorum hic bisey yokCanım yerleşme de olabilir bilemiyorum herkes o kadar farklı durumlar yaşıyor ki bende şaşırdım kaldım. Benimde hiç göğüs ağrım vs bişeyim yok . Sadece ara ara adet olacakmış gibi oluyorum o da hafif