İkisi de olabilir. Sancı ikisinde de oluyor. Yapabileceğin tek şey kırmızıya dönüp dönmeyeceğini takip etmek.kızlar yardım edermisiniz az once iç camaşırımda kahverengi leke gordum adetime 2 gun var hafif karın agrısı var birşey akıyomuş gibi hissediyorum acaba adetim erken mi geldi diye düşündüm tuvalete gidip baktıgımda peceteye silince acık kahverengindeydi ama iç çamaşırımda koyu renkte leke gelmiş acaba hamilelik belirtisi olabilir mi hamile kalmayı cok istiyorum inş bu sefer tutmuştur
inşallah gebeliktir canım ilk defa boyle leke oldu bendecanım adet başlangıcı da olabilir devamı gelmezse gebelik de olabilir
inşallah gebeliktir canım ilk defa boyle leke oldu bende
sagol canım inşallah gebeliktir kırmızıya dönüşmez.İkisi de olabilir. Sancı ikisinde de oluyor. Yapabileceğin tek şey kırmızıya dönüp dönmeyeceğini takip etmek.
tamam canım sagol öyle yaparım insallah devamı gelmez.bekle bakalım canım devamı gelicekmi
gelemzse iki gün sonra test yap
tamam canım sagol öyle yaparım insallah devamı gelmez.
İnşallah. Kırmızıya dönüşmezse lekelenmeden 3-4 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkıyor haberin olsun ona göre test yaparsın.sagol canım inşallah gebeliktir kırmızıya dönüşmez.
tamam canım cok sagol öyle yaparımİnşallah. Kırmızıya dönüşmezse lekelenmeden 3-4 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkıyor haberin olsun ona göre test yaparsın.
merak ettim adet oldunuzmutamam canım cok sagol öyle yaparım
evet geçen ay adet oldum bu ay 1 gün gecikti adetim dün olmam gerekti bi kac gün daha bekleyip gelmezse test yapcam :)merak ettim adet oldunuzmu
Suan kan verirseniz cikar benceevet geçen ay adet oldum bu ay 1 gün gecikti adetim dün olmam gerekti bi kac gün daha bekleyip gelmezse test yapcam :)
bi kac gün daha bekleyim diyorum dün idrar testi yaptım negatif cıktıSuan kan verirseniz cikar bence
dr gittinizmi neden kahve leke olmusevet geçen ay adet oldum bu ay 1 gün gecikti adetim dün olmam gerekti bi kac gün daha bekleyip gelmezse test yapcam :)
yok gitmedim kahverengi lekeden sonra adet gördüm canımdr gittinizmi neden kahve leke olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?