Gebeliğe Hazırlık kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlar yardım edermisiniz az once iç camaşırımda kahverengi leke gordum adetime 2 gun var hafif karın agrısı var birşey akıyomuş gibi hissediyorum acaba adetim erken mi geldi diye düşündüm tuvalete gidip baktıgımda peceteye silince acık kahverengindeydi ama iç çamaşırımda koyu renkte leke gelmiş acaba hamilelik belirtisi olabilir mi hamile kalmayı cok istiyorum inş bu sefer tutmuştur:dua:

kızlar yardım edermisiniz az once iç camaşırımda kahverengi leke gordum adetime 2 gun var hafif karın agrısı var birşey akıyomuş gibi hissediyorum acaba adetim erken mi geldi diye düşündüm tuvalete gidip baktıgımda peceteye silince acık kahverengindeydi ama iç çamaşırımda koyu renkte leke gelmiş acaba hamilelik belirtisi olabilir mi hamile kalmayı cok istiyorum inş bu sefer tutmuştur:dua:
İkisi de olabilir. Sancı ikisinde de oluyor. Yapabileceğin tek şey kırmızıya dönüp dönmeyeceğini takip etmek.

canım adet başlangıcı da olabilir devamı gelmezse gebelik de olabilir

sagol canım inşallah gebeliktir kırmızıya dönüşmez.:KK39:
İnşallah. Kırmızıya dönüşmezse lekelenmeden 3-4 gün sonra kanda 5-6 gün sonra idrarda çıkıyor haberin olsun ona göre test yaparsın.

Kızlar merhabalar benim de bir sorum olacak size :)
Bat 13 ocaktı. 13 ocak akşamı kahverengi leke geldi hastalanıyorum sandım. Fakat sadece sabahları koyu kahverengi geliyor ve bir daha gelen bişey yok Bugün 5. günüm .
15'inde idrar testi yaptım ama negatifti. Hamile olabilir miyim ? artık denemeye korkuyorum . 2 senedir deniyoruz fakat hamile kalamıyorum. Herşey yapıldı rahim filmine gidicektim bu ay ama henüz hastalanamadım .

Back