Daha önce böyle bir lekelenme yaşamadıysanız şayet büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir...Adet 3 gün geçti kahverengi az bi leke gördüm çamaşırım da gebelik bekliyordum yarın kan testi için gidicektim sizce adet mi bu ? Yerleşme kanaması diye duydum öyle olabilir mi ?
Daha önce böyle bir lekelenme yaşamadıysanız şayet büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir...
Benim ilk Kızımda 40 gün süren bir kanama olmuştu. Doktorun düşük yapmışsın bebeğin yok demişti. 1 ay sonra şüphe üzerine kan tahlili verdim hamile olduğumu ögrendim. 1 gün sonra özel hastaneye gidip ultrason girdiğim ki, bebeğim sağlıklımı diye baktırayım dedim. Doktor bir baktı ki 16 haftalık olmuşum bebek karnımda canlanmışŞu dünya da olmayacak şey yoktur yani
Canm bende senn gbiyim adete bir hafta kala koyu kahverngi leke oldu devami gelmedi smdi bende beklyrm yarn bat:)Adet 3 gün geçti kahverengi az bi leke gördüm çamaşırım da gebelik bekliyordum yarın kan testi için gidicektim sizce adet mi bu ? Yerleşme kanaması diye duydum öyle olabilir mi ?
Masallh cnm ya senn bole koyu kahve akntin oldmuDaha önce böyle bir lekelenme yaşamadıysanız şayet büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir...
Benim ilk Kızımda 40 gün süren bir kanama olmuştu. Doktorun düşük yapmışsın bebeğin yok demişti. 1 ay sonra şüphe üzerine kan tahlili verdim hamile olduğumu ögrendim. 1 gün sonra özel hastaneye gidip ultrason girdiğim ki, bebeğim sağlıklımı diye baktırayım dedim. Doktor bir baktı ki 16 haftalık olmuşum bebek karnımda canlanmışŞu dünya da olmayacak şey yoktur yani
Dert etsen ne yazar ki.bir yandan çok hoş :) 16hafta hiç o mu bu mu diye dert etmemissiniz
Onu hatırlamıyorum ama ilk gün çok aşırı bir kanamam oldu. Memleketten arkadaşı aradım durumu anlattım. Arkadaş bana ''Gün aşırı birliktelik yaşadıysan ve sende hamile kaldıysan bu sık birliktelik bebege zarar vermiş olabilir. Sırt üstü yat ayaklarını yukarı kaldır ''Dedi. Ben Ayaklarımın altına 4 tane falan yastık koyup sırt üstü yattım bir kaç gün. Sanırım o yatış benim kızımın düşmemesine vesile oldu.Masallh cnm ya senn bole koyu kahve akntin oldmu
Canm bnmde bugn iliskm yoldu ack jahve akntm gelms sence varmdr sukur kurtlms bebgnOnu hatırlamıyorum ama ilk gün çok aşırı bir kanamam oldu. Memleketten arkadaşı aradım durumu anlattım. Arkadaş bana ''Gün aşırı birliktelik yaşadıysan ve sende hamile kaldıysan bu sık birliktelik bebege zarar vermiş olabilir. Sırt üstü yat ayaklarını yukarı kaldır ''Dedi. Ben Ayaklarımın altına 4 tane falan yastık koyup sırt üstü yattım bir kaç gün. Sanırım o yatış benim kızımın düşmemesine vesile oldu.
Gün aşırı birlikteliğin bu şekilde yan etkisi de var maalesef.
Hamileliğin ilk aylarında sık ilişkiye girmek düşüğe sebep oluyormuş
Valla ne desem yanlış olur.Canm bnmde bugn iliskm yoldu ack jahve akntm gelms sence varmdr sukur kurtlms bebgn
Amin canm ins yarn bat ondan beklyrm olmazsamgidicm zaten :) aynen dikkat etmek lazm basma ilk drfa grldi ondan sastmValla ne desem yanlış olur.
Eğer gününüz geçtiyse bir kan tahliline gidin derim.
Hamilelikten şüpheleniyor isen sırt üstü yatıp ayaklarını altına yastık koyup uzan bir kaç gün derim
Benimde ilişkinin hemen ardından gelen bir kanama değildi ki zaten. Gün aşırı ilişki bebeğe zarar verip bir kaç gün içinde düşüğe kadar götürebiliyormuş.
Rabbim Gönlünüzün Muradını Versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?