Kahverengi leke ve meme agrisi

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
Merhaba kizlar yillardir bu siteye girmiyordum yine bu site sayesinde hamile oldugumu ögrendim :) simdi oglum 3,5 yasinda ikinci bebegi istiyoruz ama bizde biraz uzun sürüyo bu cocuk isi simdi son adetim 30. hazirandaydi normalde düzenlu adet görüyorum ama adetim bittiginden beri ilk iliskiden itibaren gecmeyen ve cok siddetli meme agrim ve adet olacakmis gibi ince sancilarim vardi simdi az önce kahverengi lekelenme geldi oglumda böyle bisi yasamadim ve sanki simdi adet olacakmisim gibi hissediyorum ama adetime cok var acaba bu kahverengi leke ne oluyor ? Almanyadayim doktorlar burda adetini 10 gün gecmeden bakmazlar yani doktora gitme sansim yok test yapsam suan cokmu erken ?

Merhaba kizlar yillardir bu siteye girmiyordum yine bu site sayesinde hamile oldugumu ögrendim :) simdi oglum 3,5 yasinda ikinci bebegi istiyoruz ama bizde biraz uzun sürüyo bu cocuk isi simdi son adetim 30. hazirandaydi normalde düzenlu adet görüyorum ama adetim bittiginden beri ilk iliskiden itibaren gecmeyen ve cok siddetli meme agrim ve adet olacakmis gibi ince sancilarim vardi simdi az önce kahverengi lekelenme geldi oglumda böyle bisi yasamadim ve sanki simdi adet olacakmisim gibi hissediyorum ama adetime cok var acaba bu kahverengi leke ne oluyor ? Almanyadayim doktorlar burda adetini 10 gün gecmeden bakmazlar yani doktora gitme sansim yok test yapsam suan cokmu erken ?
Kahverengi akinti ben de iki gun surdu ve adet olcakmisim gibi surekli agrim vardi hamileymisim canım su an için erken olabilir ama 3 gun sonra test yap evde

Adetime 6 gun cumartesi den beri kahverngu leke görüyorum arada bi aset olacakmis hissim var onun disinda bisey yok pazartesi test yaptim negatif ban da dua edin olurmi

Malesef bende olmadi 28. gün adetim geldi 😔 Ilk hamileligimde destekle oldu simdi 4 yasinda oglum yine düsünüyoruz 2 ay oldu henüz bisi yok ilki biraz zor ve mesakkatli olmustu yine öyle olmasindan biraz korkuyorum 😔

Kahverengi veya pembe leke gelip gittiyse yerleşme kanaması olabilir, ben regl günümden 1 gün önce hamile olduğumu bu kanamayla anladım ve test yaptığımda hemen hızlıca çift çizgi gördüm. Ancak şunu da unutmamalıyız ki regl öncesi veya başlangıcında kahverengi lekelenme olur çoğumuzda. Ben lekelenme 1 gün sonra geçince şüpheşenmiştim.

X