Kahverengi leke sorunu

Sewim68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
1
0
29
Mrb arkdslr bn araniza yeni katildim..Sizlerin yardimina ihriyacim var.Ben Ekimde hamile kaldim ve kimyasal gebelik gecirdim adet gunum ekimin 25ydi ama dusugum kasimin 3nde dusugum oldu cok yogun kanamali gecmedi dusuk 3 gun sancili oldu sadece cok az kanamam oldu.30 gunde bir adet gören biriyim bu ayin 3nde yine adet olurum die bekledim ama olmadim 10 gun gecti hamilelik testi yaptim evde ama negatif cikti yine bekledim ne gelen var ne giden 15 gun gecti hala adet olmamistim 16.gun sabah kalktigimda koyu kahverengi bole iltihap gibi ama cikolata renginde peceteye bulasacak kadar bi leke geldi.o gün aksama kadar cok acik renkte kahverngi sivi idrarla birlikte pecetede anlasilacak sekilde geldi öyle adet gibi olmadi.Ertesi gun yine sabah kirmizi sekilde bi kac damla leke geldi dedim tm kirmiziya donmus adet oluyrm dewami gelmedi kesildi bu gun 19.gun hala bise yok pazartesi doktora gidecem esimin izni anca o gun ama bide size sorayim dedim basindan bole bi olay gecen varmi bu ne neyin habercisi hayatimda ilk defa bole bi leke gordum iki gun damla damla geldi bole adet olmaz die biliorum bu lekenin nie geldigini bilen varsa bana yardimci olabilir mi :KK43::KK43: