begonyaaa bende çok merak ettim test yapmadın mı daha?
çünkü benimde seninle dururum aynı adetime 3-4gün var dün bir sefere mahsus açık pembe akıntım geldi sonra normal açık sarı akıntıma döndü ve öyle devam ediyoo kasıklarımda dolgunluk var ama onun dışındada hiç başaka belirtim yook inşallah bebeişlerimiz bizimledir :ecrin_bebek:
begonyaaa bende çok merak ettim test yapmadın mı daha?
çünkü benimde seninle dururum aynı adetime 3-4gün var dün bir sefere mahsus açık pembe akıntım geldi sonra normal açık sarı akıntıma döndü ve öyle devam ediyoo kasıklarımda dolgunluk var ama onun dışındada hiç başaka belirtim yook inşallah bebeişlerimiz bizimledir :ecrin_bebek:
malesefff arkadaşlar bugün adet oldum senağlama çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor rabbim bütün isteyenlere versin.inş.sen hamilesindir benim yaşadığımı yaşamazsın
Arkadaslar bana yardim edin yalvaririm.
Rahmimde tupler tikali ve perde vardi.
2 ay once perde alindi tupler acildi.
Dr bebek yap yoksa yeniden bu ameliyati olursun dedi.
Bebek calismalarina basladik.
yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik.
Adetime tam 7 gun var.
Dun aksam ve bugun benden kahverengi lekeler geldi.
Sanki adet bitimindeki uzatmalar olur ya onun rengiyle hemen hemen ayniydi.ve hafif kasik agrim oldu.
Bugun sabah kan verdim gebelik negatif cikti.
Kendimde saglikciyim.konu kendim olunca terzi kendi sokugunu dikemez mantigi.
Acelemi davrandim bilmiyorum
Ama ben kendimi bildim bileli asla ne lekem olurdu ne mantarim.
Boyle akintiya sebep olacak bir durumum olmadi hic.
Sizce ne yapmaliyim ?
Kurbaniniz olayim bana biraz yardim edin.
O kadar cok istiyorumki o bebegin yuvamiza dogmasini..
Rabbim isteyen herkese versin.
Ama hayirlisini versin.
Merhaba arkadaslar. Bende adetime 12 gun kala pembemsi sonraa kahverengi akintim oldu once adet oluyorum sandim ama adet kanamasi kadar degildi. Suanda adet gormem gerekiyordu ama olmadim. Sizce sebebi ne olabilir. Hamilelikte kasiklarda agri olur ama bende sadece vajinanin ustunde arada sancim oluyor adet sancisi gibi.allahim isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin insallah