How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kahverengi leke hamilelik belirtisi olabilirmi

begonyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
13
0
86
Diğer
yerimsenibenarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adetime üç dört gün var ve benden açık kaherengi lekeler geldi hamile olabilirmiyim lsizce yaayerimseniben

yerimsenibenarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım adetime üç dört gün var ve benden açık kaherengi lekeler geldi hamile olabilirmiyim lsizce yaayerimseniben

canım eğer regl döneminde böyle olmuyorsa hamile olabilirsin ama reglden öncede bazen böyle lekelenmeler olabilir

hamıle olabılırsın..ama adet oncesı bır durumda olabılır...bekle..

:teselli:
Canım inşallah gebeliktir ama bana kalırsa adet olacaksın

arkadaşlar bizimki şu an için biraz zor tabi kısmet . eşim varikosel ameliyatı oldu iyiye doğru gidiyor leke de gelmez oldu lütfen dualarınızı bekliyorum beklemek çok zor ümitlenip üzülmek istemiyorum bana yardım edın lütfen

Canım cok ümitlenme ama ümitsizlige de kapılma esi varikosel olan cok kişi hamile kalıyor hiç belli olmaz inşallah hamilesindir

benımde adetıme 3-4 kala aynı lekelenmeler oldu. hafifte agrım vardı kasıklarımda belımde normalde adet dönemımde ne agrım olur nede lekelenmelerım süphelenıp test yaptım hamıleydım:) ama çok korktum dış gebelık olmasından dış gebelıgın en önemli belırtısı bu ıkısı çünkü. suan 5+1 gunluk hamıleyım. kan degerlerım de normal bı gebelıgı gösteriyor şimdi. inşallah sende hamlesındır. hayırlı haberlerını alırız :)

benımde adetıme 3-4 kala aynı lekelenmeler oldu. hafifte agrım vardı kasıklarımda belımde normalde adet dönemımde ne agrım olur nede lekelenmelerım süphelenıp test yaptım hamıleydım:) ama çok korktum dış gebelık olmasından dış gebelıgın en önemli belırtısı bu ıkısı çünkü. suan 5+1 gunluk hamıleyım. kan degerlerım de normal bı gebelıgı gösteriyor şimdi. inşallah sende hamlesındır. hayırlı haberlerını alırız :)

ayyy allah razı olsun sizlerden inş.

benim de ilk gebelikte kahverengi leke olmuştu hatta adet oldum sanıp üzülmüştüm ama gebeymişim....ama kaybettim :( şimdi deniyoruz bu ay ümitliyim inşallahhhhhh daha test yapmadım 2 gün gecikti

canımm inşallah hamilesindir.adet belirtileriyle hamilelik aynı çünkü:Saruboceq:

ya arkadaşlar ben daha test yapmadım daha doğrusu yapamıyorum korkuyorum negatif çıkar diye daha önce çok yaşadım hayal kırıklığı ne yapacam bilemiyorum

Back