How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kahverengi leke hamilelik belirtisi olabilir mi?

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık iki hafta önce 3-4 gün sol yumurtalığım ağrıdı. Kendimi sıktığımda orda bir şişlik varmış gibi hissediyordum. Bir kaç gün sonra baş dönmelerim, çok şiddetli ve günün her anı mide bulantılarım başladı. Bu kadar erken bu belirtiler görünmez biliyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştım. Bayramın birinci günü kahverengi kanamam oldu. Çok çok hafif. Ertesi günde bir kaç kere bu lekeleri gördüm. Bugün şu dandik testlerden bir tane yaptım negatif çıktı. En son eylül5 te adet olmuştum. PKOluyum ve adetlerim düzensizdir. Sizce testi erken mi yaptım. Bütün bunlar belirti olabilir mi, böyle şeyler yaşaanlar varmı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kendını sıktıgında bı sısılık varsa o yumutalık degıl canım fıtık olmussundur yanı bagırsak cıkıntısıdır doktora gıt

kendını sıktıgında bı sısılık varsa o yumutalık degıl canım fıtık olmussundur yanı bagırsak cıkıntısıdır doktora gıt

geçti ama. Ağrı falan da kalmadı. Fıtık kasıkta olmaz mı? Amanın korktum şimdi:)) Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım.

Bu bulantılar ve başağrısı beni öldürebilir. Neyse ki, çarşambaya randevu aldım. Artık herneyse çıkacak ortaya.
Hepsinden geçtim, sağlıklı günlerimi geri istiyorum.

Uzun bir aradan sonra merhaba. Konu muaalakta kalmasın diye yazıyorum. Öyle yapanlara sinir oluyorum çünkü. Sonucu yaz kardeşim di mi ama:) Sonuçta baş dönmeleri, mide bulantıları kahverengi lekelenme daha bir sürü gebelik belirtisi tamamen psikolojikmiş sanırım. Doktora gittim, gebe değilim. Hatta inanmadım, doktoru öteye itip çekil bir de ben bakayım diyecektim nerdeyse:)) Şimdi iğneyle adet oldum ve bebek tedavisine resmen başlamış bulundum. Size tavsiyem kendinizi çok dinlemeyin ve her şeyi gebeliğe yormayın. Benim gibi hayal kırıklığına uğramayın. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin şeker kızlar.

Back