Kahverengi leke gelmesi

Koyu Kahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
8
0
1
Merhaba bayanlar.Sitenin sürekli takipçisiyim ama yeni üye oldum.Adetim 5gün önce bitmesi gerekiyordu.aslında bitti ama sonrasında çamaşırımda kahve leke gördüm.günlük ped kullandım üşüttüm herhalde diye,ya da belki bugün biter diye aradan 5 gün geçti hala geliyor. Kasıklarımda hafif sanki adet olacakmışım gibi ağrı var.göğüslerin de acaip hassaslaştı.ama adet bittikten sonra başladı bunlar.geçen hafta çok iştahsızlık yaşadım.sürekli herşeyden midem bulanıyor.şimdi o geçti.yerleşme kanaması mı diye düşündüm bugün test yaptım ama negatif sonuç.bu arada korunmuyorum çocuk istediğimiz için. başına böyle bişey gelen var mı.acil fikir bekliyorum sizlerden

Her seferinde hamilelikten şüpheleniyorum doktora çok gittim.azıcık akıntı artsa ya da başka bişey olsa.sıkıldım artık doktora gitmekten.ama uzun sürünce korktum da şimdi.lekeleme hadi hastalıktan desem 1 haftadır göğsüme ekleyemiyorum acıdan anlamadım

Stresten falan olabilir canim biraz bekle belki gogsunun uzerine falan yatti isen ondanda olir

Spermlerin icerde kalip seninkiyle birlesmesi lazim disari akiyor mu pki spermler

Yine de canim sen usutme ve iliski sonrasi ayaklarini havaya kaldir belinin altina yastik koy sperler disina akmasin ve biraz bekle

benimde bu ay hep öyle oldu yumurtlama dönemimde bi başladı lekelenmem resmen adet olana kadar devam etti üstelik adetim de 5 gün önce falan geldi yerleşme kanaması zannettim bende çünkü bebek istiyorum ama değilmiş çarşamba dr.a gideceğim genel muayene için lekelenmenin nedeninide soracağım bazen strestende olabiliyor umarım seninki gebeliktendir hayırlısı olur inşallah

Back