Kahverengi leke geliyor hamile miyim?

plataok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
2
0
23
Merhabalar doğurganlık günümden 5 gün öncesinde bir ilişki yaşadım, ilişki sırasında prezarvatif kullanıyorduk ama sonrasında taşma bulaşma vb şeylerden vajen ağzına sperm gelebilmiş olduğunu düşünüyoruz sizce bu durumda hamile kalmam ne kadardır?

ayrıca regl günüm ayın 20 siydi ve ayın 20 sinde kahverengi lekem oldu şuan ayın 22 si ve hâlâ leke geliyor, yerleşme kanaması olabilir mi? ama yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum genelde regl olurken böyle kahverengi leke gelir bende. Stress yapıyorum bu yüzden reglim gecikiyor olabilir mi?

Bende prezervatif taşması sonucu ve bir kere olduğu halde hamile kaldım hatta adetim geçince ne oldu anlamadik istiyorduk ama erteliyorduk düşükler falan olunca korunuyoruz falan dedik doktor da tasmadan olabilir dedi 7.haftam, olmaz desem yalan olur, hayırlısı hakkınızda

yerleşme kanaması tarzı bir şey yaşadınız mı? 2 gündür leke geliyor aslında hamile olduğumu pek sanmıyorum çünkü başka hiçbir belirti yok. Bahsettiğimiz ihtimalde çok düşük çünkü taşma olmadı prezarvatif çıkardıktan sonra ele değen spermin bulaşmış olması gibi bir ihtimal hamile kalmak istemiyorum bana çok stres yaptırıyor ya

Evet adet tarihimde hafif lekelenme oldum sonra geçti dört gün sonra test yaptım pozitifti, elle bulasmayla falan olmaz bu iş tasma olursa prezervatifle birlikte yine içeriye girmiş olacak, sizinki elden dışarıya bulasmaysa birşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…