• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke geliyor acaba dış gebelik mi geçiriyorum?

seyma4

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.916
750
323
Kocaeli
mafoldumben Ben yeni hamileyim adetim 9gün geçti pazartesi beta değerim 107di perşembe 170 olmuş ultrosondada kese göremedi doktor dış gebelik olabilir dedi haftaya bidaha test istedi ve 3gündür kahverengi leke geliyor acaba dış gebelikmi geçiriyorum çok korkuyorum bana yardım edin ne olur

canım benim ya. Kesenin görünmüş olması gerekiyordu bu haftada. geç döllenme olmuş olabilir. acil başka bi doktora daha görün canım

başka doktora gidcem pazartesi kan testi yapıcak salı sonucları alıcam yine düşük çıkarsa beta değerim diye çok üzülüyorrum acaba ilk kanda 2kat çıkmayıp sonra düzelme olurmu

canım beta hcg değerin tutarsız artmış. bende dış gebelik geçirdim eğer öyle bişey varsa erken tanı daha iyi olur.

ilk baştaki tutarsızlık devam edermi sonraki testlerde düzelme ihtimali yok mu..of ya inş değildir belki düzelir diye umut eiyorum

mrb çok sevindim hayırlı olsun, şimdi okuyodum hayırlı haber almışsın dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini geçmiş olsun

saol doktor çok önemi hamilelikde ilk gittiğim doktor beni mahvetti kac gündür ağlıyorum baska doktora gidiyorum değerlerimi telefonda söyledim normal dedi son tahlil sonucuma o kadar mutlu oldumki yarın muayeneye gidicem

ayy canm bnm cok sevndm okuyodumyazdıklarını şimdi sorunsuz bı şkılde hamılelığını gecrmenı nasıp etsın Allah

cnm değerlerin zaten normal görünüo.ayrıca o keseyi göremeyen doktor hangi bilgisiyle söylemiş bunları?kesenin görünmesi için 1000in üstünde olması lazım beta hcg degerinin.senin muhtemelen geç döllenme olmuş ondan değerin biraz düşük.dert etme içini ferah tut

ilk doktorumun nasıl bilgisi varmış bende bilemiyorum bide benle dalga geçmişti dış gebelik çok nadir durumdur ama senin şansına seni buldu dedi ya bayılcaktım oraya..

canım benim degerlerimde 2 ye katlamıyod cok endişe etmiştim defalarca kan testi yapıldı ama bak cok şükürrr allahıma oglum göbişimde:)

ilk doktorumun nasıl bilgisi varmış bende bilemiyorum bide benle dalga geçmişti dış gebelik çok nadir durumdur ama senin şansına seni buldu dedi ya bayılcaktım oraya..

ınanamıyorum o doktora..alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Back