Aşılama kahverengi leke geldi ama adetime 5 gun var hamilemiyim acaba

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
36
Kizlar bana asilama yapilacakti iki yumurtam buyudu ama pazar gunune denk geldigi icin doktor normal iliski onerdi adetime 5 gun var kahverengi leke geldi adet mi olucam yerlesme kanamasi mi sizce boyle olan varmi yardim lutfen

bende öyle olmusdu adet tercihim gelince lekem gitmişti test yapınca hamile olduğumu öğrencisi paşamdu an iki yasinda iinsaallah sen de hamıle sindirim canin

Bu telefon benim yazdıklarımı kafasına göre değiştiriyor ya bu nerden çıktı şimdi insaallah okuyabilmissindir

Kizlar bana asilama yapilacakti iki yumurtam buyudu ama pazar gunune denk geldigi icin doktor normal iliski onerdi adetime 5 gun var kahverengi leke geldi adet mi olucam yerlesme kanamasi mi sizce boyle olan varmi yardim lutfen

inşallah gebelik belirtisidir ama benimilk aşılamamda 1 hafta lekelenme oldu çok heveslendmde negatif çıktı, çok umut etme hayal kırıklığı büyük oluyor ama dediğim gibi inşallah gebelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…