• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke adet midir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
18
Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi lekem gelmeye başladı ve bugün 9. Gün kırmızılık bi kaç damla gördüm ama adet olmadım ve şu an beyaza döndü ben adet oldum mu olmadım mı anlamadım bu durumu yaşayan var mı ? Not :. Evliyim

Son düzenleme:
Kızlar adetime 5 gün kala kahverengi lekem gelmeye başladı ve bugün 9. Gün kırmızılık bi kaç damla gördüm ama adet olmadım ve şu an beyaza döndü ben adet oldum mu olmadım mı anlamadım bu durumu yaşayan var mı ?
Evli misiniz?

Yerleşme kanaması olabilir test yapın isterseniz.
9 gün sürer mi yerleşme kanaması bi belirtim de yok sadece sık sık başım dönüyor şu 2 haftadır ama tansiyonuö var ondan ve hamileliğin ilk zamanından baş dönmesi olmaz sanırım hastaneye gitmek istiyorum fakat çalışıyorum gidemiyorum çok gerginim baş ağrılarımda stresten sanırım asla geçmiyor adetim stresten böyle düzensiz gelmiş olabilir mi

9 gün sürer mi yerleşme kanaması bi belirtim de yok sadece sık sık başım dönüyor şu 2 haftadır ama tansiyonuö var ondan ve hamileliğin ilk zamanından baş dönmesi olmaz sanırım hastaneye gitmek istiyorum fakat çalışıyorum gidemiyorum çok gerginim baş ağrılarımda stresten sanırım asla geçmiyor adetim stresten böyle düzensiz gelmiş olabilir mi
Evet sürebilir benim 14 gun sürmüştü bende kist olmuştur diye gitmedim başka belirtim yoktu arada kan şekline dönüyordu tam adet oldum diyordum kesiliyordu.
Doktorum düşük tehlikesi için ilaç başlatmıştı o yüzden fazla gecikmeden kan testi verin🤗

Evet sürebilir benim 14 gun sürmüştü bende kist olmuştur diye gitmedim başka belirtim yoktu arada kan şekline dönüyordu tam adet oldum diyordum kesiliyordu.
Doktorum düşük tehlikesi için ilaç başlatmıştı o yüzden fazla gecikmeden kan testi verin🤗
Beni umutlandırıyosunuz negatif çıkarsa ağlarım ama 😂

Back