Arkadaşlar merhaba.
Hemen konuya girerek size bir şey danışmak istiyorum. Benim saçlarım doğal olarak koyu kestaneydi. Yaklaşık 7 ay önce saçlarımı siyaha boyattım. Çok beğendim, çok severek kullanıyordum. Sonra ne olduysa arkadaşlarım aklıma girdi, kara kara şekli bile belli olmuyor dediler ve ben yapılabilecek en büyük hatayı yaptım: Siyah saçlarımı evde kendim açmaya kalkıştım Mart başı gibi. Sonucu tahmin edersiniz. Yarısı turuncu, yarısı siyah ne olduğu belli olmayan saçlar elde ettim bu salaklığımla. Saç açmak çok yıpratıcı bir işlem olduğu için, hangi cesaretle bilmiyorum ama, o günden beri o saçla geziyorum biraz toparlansın diye. Gerçi saçlarım çok güçlüdür, yıpranma yaşamadım ama riske atmak da istemedim.
Şimdi sorum şu: Bu turuncu-siyah saçları yeterince çektiğimi düşünüyorum ve galiba doğal bir kahverengiye dönmenin zamanı geldi. Öyle ışıltı, alaca bulaca falan aramıyorum. Tek aradığım dümdüz bir koyu kahverengi şu turuncuları kapatacak. Koyu olabilir, fark etmez benim için. Çok siyaha çalmasın yeter. Ben hangi markanın hangi numarasını alayım, yardım edebilecek olan var mı? Şimdiden çok teşekkürler.