Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahverengi kanama
- Konu Sahibi Hkdn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde adet günü 10 Mart'ta benimde kahverengi kanma oldu acba neyden dolayi adetim gelemdi daha 6 Mart a adet oldum adetin 4 cu günü kulemen kuladim 18 Mart'ta hastaneye gitim doktor dedi yumurta buyuk olmuş çatlatma sini bekle acba nedir bu bilgisi olan bana yazsın lütfenSorunuzu anlamadım, regl den önce kahverengi gelen kanama miktarı nasıldı? Ped doldururmuydu lekelenmemiydi? Kanama dediğiniz için anlamadım? 1 gün geçti yani 1 gün geçince regl mi oldunuz? Rengi normale mi döndü?
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Büyük yumurta kist yapabilir demek gebelik oluşma ihtimali düşük demek. Sağlıklı yumurta olsaydı yumurtanız yeterince gelişmiş derdi büyük yumurta demezdi.Benimde adet günü 10 Mart'ta benimde kahverengi kanma oldu acba neyden dolayi adetim gelemdi daha 6 Mart a adet oldum adetin 4 cu günü kulemen kuladim 18 Mart'ta hastaneye gitim doktor dedi yumurta buyuk olmuş çatlatma sini bekle acba nedir bu bilgisi olan bana yazsın lütfen
Dedi yurmtan gelişmiş sadece bir hafta boyunca ilişki yap yumurtan catlunya kadar bugün de kahverengi kanma oldu acba neyden dolayı oluyor gebelikmi yoksa adetim iBüyük yumurta kist yapabilir demek gebelik oluşma ihtimali düşük demek. Sağlıklı yumurta olsaydı yumurtanız yeterince gelişmiş derdi büyük yumurta demezdi.
10 Nisan'da adet tarihim 10 Mart'ta yazmışım bugün kahverengi kanma oldu pirtlasama tarzında geldi kırmızı kan değil adet olsam direk kırmızı kan geliyor bu sefer öyle olduDedi yurmtan gelişmiş sadece bir hafta boyunca ilişki yap yumurtan catlunya kadar bugün de kahverengi kanma oldu acba neyden dolayı oluyor gebelikmi yoksa adetim i
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Dedi yurmtan gelişmiş sadece bir hafta boyunca ilişki yap yumurtan catlunya kadar bugün de kahverengi kanma oldu acba neyden dolayı oluyor gebelikmi yoksa adetim i
Ben anlamadım doktor hangisini söyledi?Benimde adet günü 10 Mart'ta benimde kahverengi kanma oldu acba neyden dolayi adetim gelemdi daha 6 Mart a adet oldum adetin 4 cu günü kulemen kuladim 18 Mart'ta hastaneye gitim doktor dedi YUMURTA BUYUK OLMUŞ çatlatma sini bekle acba nedir bu bilgisi olan bana yazsın lütfen
Özellikle büyük harfle bir önceki mesajınızdaki anlamadığım noktayı büyüttüm.
Kaç gün denendi, kaçıncı gün, bunu ne zaman söyledi, ovitrelle vuruldunuz mu, hormon değerleriniz neler? Bir sürü vermeniz gereken bilgi var aksi takdirde maalesef bilemem.
Merhaba regli olmama 12 gün felan vardı işte 3 veya 4 damla şeklin kahverengi lekelenme oldu çok az bişey daha gelmedi ve 1 günde geçti hafif bir mide bulantısı var acaba gebelik belirtisi olabilir miSorunuzu anlamadım, regl den önce kahverengi gelen kanama miktarı nasıldı? Ped doldururmuydu lekelenmemiydi? Kanama dediğiniz için anlamadım? 1 gün geçti yani 1 gün geçince regl mi oldunuz? Rengi normale mi döndü?
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Çatlatma iğnesi oldunuzmuMerhaba regli olmama 12 gün felan vardı işte 3 veya 4 damla şeklin kahverengi lekelenme oldu çok az bişey daha gelmedi ve 1 günde geçti hafif bir mide bulantısı var acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Doktor dedi yumurtan olgunlaşmış kesin adet oldum kesinBen anlamadım doktor hangisini söyledi?
Özellikle büyük harfle bir önceki mesajınızdaki anlamadığım noktayı büyüttüm.
Kaç gün denendi, kaçıncı gün, bunu ne zaman söyledi, ovitrelle vuruldunuz mu, hormon değerleriniz neler? Bir sürü vermeniz gereken bilgi var aksi takdirde maalesef bilemem.
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Yumurtlamış olabilirsiniz, bu kadar erken gebelik belirtisi olmayacağını kabul edersiniz ki 6 çocuk annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz.Merhaba regli olmama 12 gün felan vardı işte 3 veya 4 damla şeklin kahverengi lekelenme oldu çok az bişey daha gelmedi ve 1 günde geçti hafif bir mide bulantısı var acaba gebelik belirtisi olabilir mi
- 14 Aralık 2023
- 868
- 289
- 23
- 28
Kistleşebilridi derdi ama büyümesi lazım boyutu önemli 25 mm üzerindeyse kiste döner bence canınızı sıkmayım kist olan dönemde de gebelik yaşayanlar var benim 3 yumurtam oluşmuş bir tanesinde hafif kistleşme olmuş doktor bu ay olmaz derdi ama gebelik oluşunca kist küçülür demiştiBüyük yumurta kist yapabilir demek gebelik oluşma ihtimali düşük demek. Sağlıklı yumurta olsaydı yumurtanız yeterince gelişmiş derdi büyük yumurta demezdi.
- 14 Aralık 2023
- 868
- 289
- 23
- 28
Reglfen genelde 3-4 gün önce kahverengi akıntı geliyormuş inşallah sizin için gebeliktirMerhaba regli olmama 12 gün felan vardı işte 3 veya 4 damla şeklin kahverengi lekelenme oldu çok az bişey daha gelmedi ve 1 günde geçti hafif bir mide bulantısı var acaba gebelik belirtisi olabilir mi