• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi kanama

yasimo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
6
3
1
25
.Şubat2 de erkek arkadaşımla üzerimde iç çamaşırı ve pijama varken sürtünmeli ilişki yaşadık.Daha sonra 9 şubatta regl oldum ama diğer regl dönemlerimden az ve kısa sürdü ama o ay çok stres yaptığım için olabilir.Regl dönemlerim hep düzensiz olur.Mart ayında adetim gecikince yaklaşık ilişkiden 8 hafta sonra test yaptım tek çizgiydi.Asla silik çizgi falan gözükmedi zaten o haftada hamilelik olsa kesin çıkardı di mi ? Daha sonrasında 22 martta adet oldum ve normaldi yoğun ve fazlaydı.Nisan 22 de de adetimi aynı şekilde oldum.Bu ay regl dönemimden 1-1,5 hafta önce karnımda pıt pıt atmalar hareketlilikler hissettim şuan bu pıt pıt atmalar geçti olmuyorum.Sonuç olarak hamile olmadığımdan eminim ama çok fazla hamile miyim diye stres yaptım bu kahverengi akıntının sebebi kanamanın gelmemesinin sebebi nedir.Şuan 23 mayıs regl olmam gerekiyor bir iki gün gecikti tuvalette peçeteye kahverengi lekeler gelmeye başladı ama asla kanamam başlamıyor.

Yine sen 🤦‍♀️ yine ben :olamaz: şubatta ilişki olmuş hazirana gidicez ve sen bu arad regl olmuşsun nasıl olabilir allah aşkına sen açıkla nedir kendine ettiğin bu eziyet bi sürtünme yaşadın diye :KK35:

Canim benim bende zamaninda ayni durumu yasadim. Fakat bir nebzede olsun yenmeye basladim artik bu durumu. Yasamayan bilmez cok strese sokucu bir durum. Gebelik ihtimalin vs tabikide yok aylar gecmis aradan ve duzenli regl gormussun ve test yapmissin. O zamanda gebelik soz konusu olsaydi elbet cift cizgi cikardi. Ama biliyorum kanitlar olsa bile insan rahat edemiyor bazi donemler. Sen aklina getirme,farkli seylerle ugraş kuzum

Back