• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi kanama

escetin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
25
6
6
30
iyi günler hanımlar aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak.
13 nisanda adet oldum 20 sinde bitti bugün kahverengi kanamam oldu. gebelikte istiyorum bu konu biraz kafamı karıştırdı daha önce böyle şey yaşayıpta gebe olduğunu öğrenenler var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

eşime dedim alıp gelmesini bekliyorum. adetim bu ay 10 gün geçti bhcg baktırdım 2,36 çıktı ertesi gün adet oldum az da değildi kanamam normal adetimdi cumartesi bitmişti bugün böyle bir sorunla karşılaştım

Yumurtan çatlamış olabilir canım o da bazı kişilerde hafif kanama yapabiliyor. Ovulasyonda cift cizgi cıkmış zaten günlerini degerlendirmeni oneririm.

Kızlar test yaptım
CF657143-8625-4630-8325-06874C110624.jpeg
CF657143-8625-4630-8325-06874C110624.jpeg

hassas teste silik çıktı sonuç diğerinde daha belirgin

Niye kan testi yaptırmıyorsunuz? Yanılma payı yok bence hamilesiniz ama adet oldum dediniz o yüzden netleştirmekte fayda var. Adetiniz normalmiydi yani dolu dolu mu geldi yoksa çok az mı? Bide belirti falan var mı şimdi

Kan testi yaptırdım dün 52.18 çıktı doktora da gittiğimde sonuç çıkmamıştı yumurtalara tüplere Rahime baktı herşey normal dedi lekelenmen hormanal olabilir demişti yumurtlama kanamasıda değil dominant bir yumurta yok çatlamaya hazır dedi. Endometriyumda kalınlaşma yok. Tahlil sonucunu söyleyince de şaşırdı Progestan kullan sesi 200 mg 3x1 ama dış gebelikten korkuyorum bugünde kan verdim cuma da vereceğim bakalım sonuç ne olacak yükselme var mı nasıl ilerliyor bilgilendireceğim doktoru

2 yıl önce aynı şeyi yaşamıştım.adet olmuştum tam günümde.ondan 3 gün sonra lekelenmem başlamıştı.kan değerim de 56 çıkmıştı.iki gün sonra düşmüştü.bir hafta boyunca o leke kanama tarzı şey bitmeyince yine kan vermiştim değerim 140 lı birşeydi.öyle ne arttı ne indi.dış gebelik demişlerdi ama bu dış gebelik değilmiş,sağlıksız bir döllenmeymiş.benim leke,kanama 37 gün sürmüştü.ve iğne olmuştum o şekilde sıfırlanmıştı değerim.dilerim tekrar aynı şeyi yaşamazsınız.içiniz rahat olsun diye yazmak istedim.kimyasal herhalde.dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor

Back