DryaSzr Edeple gelen lütufla gider Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 2.985 1.453 27 Aralık 2020 Konu Sahibi DryaSzr #1 Merhaba ne zamandır arıyorum ama net bir cevap bulamıyorum. Kahverengi gözleri ortaya çıkaran saç rengi ne olabilir mesela ?
Merhaba ne zamandır arıyorum ama net bir cevap bulamıyorum. Kahverengi gözleri ortaya çıkaran saç rengi ne olabilir mesela ?
Thallosofili Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2018 3.534 6.248 27 Aralık 2020 Konu Sahibi DryaSzr #2 DryaSzr .!.: Merhaba ne zamandır arıyorum ama net bir cevap bulamıyorum. Kahverengi gözleri ortaya çıkaran saç rengi ne olabilir mesela ? Genişletmek için tıkla... Karamel tonlar yakisiyor sanirim en cok kahverengi göze.Acik gri göz fari ya da kalemi de cok iyi olur diye biliyorum ekstra bilgi :)
DryaSzr .!.: Merhaba ne zamandır arıyorum ama net bir cevap bulamıyorum. Kahverengi gözleri ortaya çıkaran saç rengi ne olabilir mesela ? Genişletmek için tıkla... Karamel tonlar yakisiyor sanirim en cok kahverengi göze.Acik gri göz fari ya da kalemi de cok iyi olur diye biliyorum ekstra bilgi :)