- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
-
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Kahve tonlarına krem ve turkuaz çok yakışır. Ama krem daha çabuk kirlenir.
Bir de kahvenin yine tonuna göre toz pembe de gider, bebek pembesi de.
Mor hic aklima gelmemisti aslında :) banyom biraz karanlık kaliyor ama malesef, ve fayansların tonu da tatli bir kahve değil de bakır-kahve arası bir sey. Acı kahve de değil ama bakır da değil. Ay nasil anlatsam bilemedim :sBenim banyom kahverengi tonu çok önemli benim ki tatlı hafif koyu bir tarafı açık şekilde ve ben aksesuarlar da bej rengini klozet takımında mor rengini kullandım çok şık durdu öneririm
Mor daha çok boğar, hem kahve hem mor ı-ıh düşünürken boğuldum :)
Turkuaz koyu değil, açık olursa hiç boğmaz. Hatta benim nevresim takımım var öyle; kahve-turkuaz ikilisi.
Yeşili de görerek değerlendirmek lazım, çok tonu var; ağaç yeşili, su yeşili, salatalık yeşili, orman yeşili, koyu yeşil, açık yeşil, çimen yeşili... ay yoruldum
Evet kremi ben de objelerde kullanırım diye düşünüyodum aslında. Cırt rengi bulamıyorum aslındaKahverengiye krem kullansaniz daha yasli banyosu gibi durur yani renk katmis olmassiniz sade olur bence toz pembe falan kullanin hem kiz evi oldugu belli olsun hemde daha aydinlik durur diye dusunuyorum yada sari falanda olabilir kahverengi cok zor bir renk degil fakat karanlik diyosunuz birde civil civil olsun diyposunuz bu yuzden açik renkler seçin ve cırt bir renk olsun derim ben
Evet evet ona da baktm internetten de kahveyle ikisinin oldugu bir banyo bulamadm, insallah magazada bakıcam toz pembeye. Turkuaz hic aklimda yoktu valla sagolun :) annemlerin evinde de perde yok aslında yakın cevremde kimsede yok ben de o yüzden bilemedim ne yapacağımı :)Perde kullanmayalı o kadar oldu ki, ama ben olsam netten bakar alırım; çok değişik, kendine has desenli olanları var. Toz pembe de demiştim, bir arkadaşımız daha toz pembe demiş.
Evet evet dii mi. Bi de ben hic sevmem kahverengini insallah bulabilirim. Cok Teşekkür ederimPerde kahve olmasın zaten ya, her yer kahve ay daral gelir :) Eğlenceli perdelerden olsun
Mor hic aklima gelmemisti aslında :) banyom biraz karanlık kaliyor ama malesef, ve fayansların tonu da tatli bir kahve değil de bakır-kahve arası bir sey. Acı kahve de değil ama bakır da değil. Ay nasil anlatsam bilemedim :s
Mor yakışır mi bu durumda da peki?
Aa ama sizinki gayet ferah ve guzel bir banyo benim fayanslarıma gitmez ki böyle.. ama sevdim sizinkilerin uyumunu Çok şık durmuş.O durumda boğabilir belki canım ben sana özelden resim atayım benim kullandığım morun tonunu ve kahverengini anlamış olursun
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canımAa ama sizinki gayet ferah ve guzel bir banyo benim fayanslarıma gitmez ki böyle.. ama sevdim sizinkilerin uyumunu Çok şık durmuş.Nerdeee öğrenci evinde böyle banyo.
Evet zaten esyalar genellikle 2.el oldu bari bisekilde dogru tercihlerle canlandıraym evi istedim. :)Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canımGüzelleştirmek sizin elinizde resmini çekebiliyorsanız atın hangi renk uyar bakalım en kötü kahveye krem rengi açar krem tonlarında klozet takımıyla açabilirsiniz banyoyu Maviyi de kahveye çok yakıştırırım
Sanki mor yakışır gibi geldi ama tonları var tabi morunda canım benimkinde gördün mesela bir de krem yapabilirsin hiç riske girmeye gerek yok diyorsan kendinden desenli krem rengi biraz kiri belli eder ama açar banyonuEvet zaten esyalar genellikle 2.el oldu bari bisekilde dogru tercihlerle canlandıraym evi istedim. :)
Ben Suan memleketteyim de internetten buldugum fotoğrafı ekliyorum hemen. :)
Ben de Böyle bakınca bi taniyamadm apaydinlık geldi banyoSanki mor yakışır gibi geldi ama tonları var tabi morunda canım benimkinde gördün mesela bir de krem yapabilirsin hiç riske girmeye gerek yok diyorsan kendinden desenli krem rengi biraz kiri belli eder ama açar banyonuBal köpüğü karamel tonları da seçebilirsin ama tam takım olur ben zıt renkler seçmeyi öneririm yoksa o şekilde de bir bütün sağlanabilir
Fuşyamı bahsettiğin tam anlayamadım ama çok çırtlak renkler gitmez sanki daha soft asil tonlar seçilmeli bence karanlık bir banyo değil hemen hemen maviler yeşiller bile gider soft olarak amaBen de Böyle bakınca bi taniyamadm apaydinlık geldi banyoböyle mor-pembe gibi renk var ya hani, canli canli duruyor. Onlardan olmaz mı? Sabunluk cöp kovasi falan onları da cicek desenli krem obje severim diyordum. Uygun olur mu sizce? :)
Fuşyamı bahsettiğin tam anlayamadım ama çok çırtlak renkler gitmez sanki daha soft asil tonlar seçilmeli bence karanlık bir banyo değil hemen hemen maviler yeşiller bile gider soft olarak amamesela ben bazen açık yeşil minte yakın havlu asıyorum banyoma çok güzel duruyor demek ki bu renkte gidermiş diyorum takımlarını öyle seçebilirsin ben bej tonlarında seçtim halım renkli olacağı için bence klozet takımı aldıktan sonra onları ayarlarsan daha kolay olur işin çünkü o takımları istediğin gibi bulmak zor