Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bugün adetim biteli 11. günü benden açık kahverengi leke geliyor ama çok hafif günlük pedi kirletecek kadar arada bir çok hafif kasık ağrısı oluyor sizce bu hamilelik belirtisimi ne olur yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler...
hangi tarihte adetin başlamıştı canım ve kaç günde bir adet oluyorsun?
iki ihtimal var hamilelik belirtisi için: ya yumurtalama zamanın çatladı onun lekesi
veya yerleşme kanaması
gerçe bunlar bendede olmuştu reglimin 14.günü kan geldi çatlama diye ümitlendim
bir hafta sonra yine oldu yerleşme diye ümit ettim
ama ne yazıkki adet günüm çooooktan geçti testler negatif kist falanda yok ama adet olamıyorum bugün SAT itibaren 42. günüm düşüne biliyormusun
bence belirti falan arayıp kendini strese sokmamak en iyisi canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:
canım inşallah sende bende hamile kalırız allah arattırmasın her ay ümitlenip a snunda anne olamamak çokzor bişey ben hep yaşıyorum
bugün son adettensonra 15. günün canım yerleşme olamaz mümkün değil ama yumurtan çatlamış olabilir bazı kadınlarda yumurta çatlayıncada kan gelirmiş bence bugünü kaçırma sıkı sıkı çalışma yap vereliniortak
yumurta çatlarken hafif lekelene olurmu ki inşallah öyledir canım yaa
kızlar merhaba, benim bu ay adetim 4 gün gecikti, adetten önce test yaptım tek çizgi çıktı. 4 gün geciktikten sonra adetim geldi, her zamankinden daha çabuk bitti 3 gün sürdü..
şimdi de çok hafif akıntım var sanki..
olabilir mi sizce?
idrar testi yapsam çıkar mı?
evet bende de o dediginiz akıntılardan oldu , başta aldırış etmedim , ilk bebegimdi çünkü bilinçsizdim. şüphelenmeye başlayınca idrar testi aldım eczaneden sonuç pozitifti. acaba test bozuk mu deyip başka markanın testini aldım yine çift çizgiydi :) Sizinkide böyle bir durum olabilir..
kızlar merhaba, benim bu ay adetim 4 gün gecikti, adetten önce test yaptım tek çizgi çıktı. 4 gün geciktikten sonra adetim geldi, her zamankinden daha çabuk bitti 3 gün sürdü..
şimdi de çok hafif akıntım var sanki..
olabilir mi sizce?
idrar testi yapsam çıkar mı?