kahverengı akıntıı :(

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
kızlar merhaba
26 gunder 1 regl olmam gerekıyor ama bu ay reglımden 2 3 gun once kahverengı akıntım geldı ama boyle puturlu garıp bı akıntı neyse bı ka gun devam ettı regl olmam gereken tarıhde regl olmadım ne agrı ne bısı hıc bısı yokdu o ara dısım apse yaptıgı ıcın antıbıotık kullanmak zorunda kaldım ama ondandır dıye pek sallamadım antıbıotık bıttı ama regl olmadım ve kahverengı akıntı devam edıyor yaklasık bı 8 gun falan oldu 2 gunde bı arada gelıyor bugun gebelık testı yaptım reglım 4 gun gecıktı cunku ama negatıf cıktı cok yogun calısıyorum doktorada gıdemedım basına boyle bır sey gelen var mı ? Varsa paylasırsa sevınırım

Bu knuda pek blgm yok arkadasim ama kan testi yaptinmi! Bende 25gunde bir regli olyrdum bu ay tam 15 gecti sewnmistm gebelik war diye kan testi yaptm negatif idrar testmde ne gatif oldugunu ogrendgmin ertesi gunu regli oldum reglm 4gun suruyr bugun 5.gunum kahverengi toprak rengi gbi akntim geldi brazda stresten gecikti dye dusunyrum sen ne durumdasn idrar testi tamamen yanltiyr insani bnce kan tahlili yap arkadasm rabm hayrlsni versin

Kimyasal gebelik olabilir canım azl ben 5düşük yaptım doktora gtmni tavsye edrm

kızlar anca yazabıldım ya persembeye aldım rendavu gıdıcem ve akıntım ıııce yogunlastı kan dııl ama kahve rengı akıntı gbı yanı

ben hala regl olamadımm canımmm

kızlar anca yazabıldım ya persembeye aldım rendavu gıdıcem ve akıntım ıııce yogunlastı kan dııl ama kahve rengı akıntı gbı yanı

Belki enfksiyonda kapms olablirsn cnim bz herseyi gebelige yoruyruz snrada uzuluyruz ama ins gebesndr rabim hakknda hayrlsni wersn ins.

Belki enfksiyonda kapms olablirsn cnim bz herseyi gebelige yoruyruz snrada uzuluyruz ama ins gebesndr rabim hakknda hayrlsni wersn ins.

sanırım regl oluyorum ama anlamadım kı pıhtılasmıs kan rengınden garıp yanı persembede olmaz sımdı

slm arkadaşım. şu an senin bahsettiğin olayı bende yaşıyorum. 2. bebeğimi düşünüyorum. adet günüm normalde 2 ocak ama cumartesiden beri dediğin gibi kahve akıntım var. bakalım inş. sende bende hamileyizdir..

slm arkadaşım. şu an senin bahsettiğin olayı bende yaşıyorum. 2. bebeğimi düşünüyorum. adet günüm normalde 2 ocak ama cumartesiden beri dediğin gibi kahve akıntım var. bakalım inş. sende bende hamileyizdir..

gittigim doktor pko dedı persembe gunu baska bır doktora daha gıdecegım bebıs yokmus ama pkoluymusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…