Gebeliğe Hazırlık Kahverengi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalbinde bir carpinti gibi şeyler oluyor mu bide kasiklarinda böyle ufak hareketlenme gibi şeyler oluyormuu batma gibi
Kalbimde çarpıntı olmuyor ama kasık bölgem cok agrıyo yattığımda hıc rahatım olmuyo belım ve sırtımda aynı sekılde ben üstünemi gördüm acaba dedım ama bilmiyorum nasıl anlamadım bi turlu kuZum

Rabbim ins nasıp eder isteyen herkese kuZum bende ilk evlendıgım zamanlar dusuk yapmişim ama anlayamadım hıc ins olur artık ...
Valla anlattığın şeyler gebeligim ilk dönemi gibi geldi bana ama yinede fazla umutlanma ben cokkk böyle zannedip hayal kırıklığı yaşadığım için artık takmamaya çalışıyorum

4 gün kahverengı akıntım geldı 6 gün gectı kuZum ama işte hastaneye anca bi ay sonra gıdebilcez iş nedeniyle gıdemiyoruz hastaneye idrar testı yapsam çıkmazmı sımdı
Valla canım ben reglime iki gün varken cokkk cokkk soluk bir ikinci çizgi çıkmıştı ama tabii her gebelik aynı değil istersen ya cikar bence varsa da yoksa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…